pinterest
Duurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200

Duurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200

Badkamerexpert HSK wordt beloond met de WELL-Award++  voor Shower-Set RS 200 thermostaat

Bij het ontwikkelen van de Shower-Set RS 200 thermostaat stond één ding centraal: duurzaamheid. Dit werd doorgevoerd door het inbouwen van een veiligheids-thermostaatarmatuur die garandeert dat er geen water verspild wordt tijdens het douchen. Dit is gelukt, zonder dat het ten koste gaat van het douchecomfort. HSK kreeg hiervoor de WELL-Award++ toebedeeld en deze is welverdiend.

FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200

 

WELL klassificeringssysteem

WELL is een klassificeringssysteem van de Europese sanitair industrie. Producten worden getoetst en beoordeeld op het efficiënt en verantwoord gebruik van water. Producten worden ingedeeld in de klassen A (beste) tot en met D. Hoe meer sterren worden verleend hoe hoger de efficiëntie klasse van het beoordeelde product is, en daarmee ook de waterbesparing. In de categorie „douchearmaturen, douchekoppen en doucheslangen“ worden daarbij aspecten zoals doorstroomhoeveelheid en temperatuurbesparing beoordeeld – categorieën, waarbij de Shower-Set RS 200 thermostaat van HSK uitstekend werd gewaardeerd. Vanwege de maximale doorstroomhoeveelheid en een geïntegreerde temperatuurbegrenzer van 38°C ontving deze de beoordeling A++ en overtuigd daarmee met ecologische duurzaamheid en bijzondere efficiëntie. Tegelijkertijd voldoet het veiligheids-thermostaatarmatuur met geïntegreerde omstelling en verchroomde afwerking aan alle relevante EN-normen, een eis van de WELL classificering.

FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200   FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200


Ecologische efficiëntie ontmoet tijdloos design

„Een verantwoordelijke omgang met resources is voor ons al lange tijd een belangrijke richtlijn bij de productontwikkeling en de productie“, verklaard HSK-directeur Joachim Schulte. „Ook het bewuste gebruik van de het natuurlijke drinkwater is voor ons een doorslaggevend criterium bij de ontwikkeling van onze producten. Daarom zijn wij dan ook zeer verheugd, dat de Shower-Set RS 200 thermostaat in de WELL-beoordeling hoge punten heeft gescoord. Ze geeft aan de verbruikers een duidelijk zichtbaar signaal op het punt van ecologische efficiënte van onze producten. Ook de vakhandel profiteert van deze award: Hij kan zijn klanten een product aanbieden, dat niet enkel overtuigd met een tijdloos klassiek design en functionele uitrusting, maar er ook aan bijdraagt om water en energiekosten te drukken.

FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200   FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200   FotoDuurzaam douchen met HSK Shower-Set RS200  

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen