pinterest
Eenvoudige HSK badkamerrenovatie

Eenvoudige HSK badkamerrenovatie

Wandbekledingssysteem Renovetro van HSK wint marktaandeel door extra paneelbreedte in de nieuwste kleuren

De werkmannen op de vloer van badkamerspecialist HSK zien dagelijks badkamers die toe zijn aan een nieuw jasje. Veel badkamers vertonen zeer ouderwetse en poreuze betegeling, zwarte randen om baden heen en onbeschermde muuroppervlaktes. Vaker dan niet heeft de consument het gevoel dat een gedeeltelijke verbouwing in de badkamer een complexe en kostbare aangelegenheid is maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. HSK is met het onderhoudsvriendelijke wandbekledingssysteem Renovetro in staat om een badkamer om te toveren tot een schone, moderne sanitaire ruimte. Met deze nieuwe paneelbreedte creëer je in een handomdraai een prachtige douchezone zonder voegen. De nieuwste kleur crema beige geeft de badkamer een trendy, rustige look.

Dit moderne wandbekledingssysteem Renovetro bestaat uit hoogwaardige 4mm dikke acrylglasplaten die snel en schoon met speciale lijm en plakband vlak worden aangebracht op de bestaande vlakke en afgedichte ondergrond. Met het juiste gereedschap kunnen de panelen probleemloos worden verwerkt en worden aangepast aan de bestaande bouwkundige situatie. Daarnaast is Renovetro door de waterafstotende oppervlakte zeer geschikt voor gebruik in het douchebereik, maar ook achter een wastafel of toilet. Bestaande betegeling en verkleurde voegen worden met een hoogwaardige glanzende afwerking gemaskeerd en moeten niet meer omslachtig en tijdrovend worden verwijderd. De consument profiteert daarbij van een schone renovatie en een weer snel ter beschikking staande badkamer.

 FotoEenvoudige HSK badkamerrenovatie    FotoEenvoudige HSK badkamerrenovatie

 

Nieuwe trend kleur: Crema-Beige

Optisch overtuigen de hoogwaardige designpanelen naast de glanzende en de op echtglas lijkende briljante uitstraling, lichtbestendigheid en ook met het tijdloze kleurenpalet: Met Artic-wit, Carbon-zwart, Titaan-grijs, Mocca-bruin, Glacier-groen en Flame-rood is gezorgd voor een rijkelijke speelruimte – onafhankelijk of de consument houdt van modern of decent of dat hij liever decoratieve highlights wil zetten. Nieuw in het programma: De kleur Crema-beige. „Met de nieuwe kleur krijgt onze vakman het nog gemakkelijker om Renovetro op het vlak van een gedeeltelijke renovatie gericht te kunnen combineren met bouwkundig aanwezige kleuren en design. Een mogelijkheid, die zich loont, naar ervaring beslissen veel bouwers bij een gedeeltelijke renovatie tot complete vervanging van de bestaande betegeling. Deze kan vanaf nu met Renovetro in Crema beige harmonisch worden opgewaardeerd.

Nieuwe paneelmaat voor nog meer flexibiliteit

Voor toepassing in het natte bereik zijn de onderhoudsvriendelijke Renovetro glaspanelen de ideale oplossing dankzij de glanzende waterafstotende oppervlakteafwerking: Vuil, zeepresten en kalk krijgen nauwelijks vat. Ook moeilijk te reinigen, klassieke voegen zijn er niet, de designpanelen worden gekoppelt met schitterende alu profielen. Bijzondere Clou: Naast de standaardmaat van 1000 x 2550 mm zijn de acrylglaspanelen in de kleuren Arctic-wit, Carbon-zwart, Titaan-grijs, Glacier-groen en Crema-beige nu verkrijgbaar in een extra grootte van 1620 x 2550 mm en zijn zeer geschikt voor toepassing in grote ruimtes zoals bijvoorbeeld ruimtenissen. Een zeer ruim douchebereik kan zo vlak en zonder voegen worden gerealiseerd – een duidelijk hygiëne-pluspunt, de doucheruimte kan zo nog gemakkelijker worden gereinigd.

FotoEenvoudige HSK badkamerrenovatie

Veelvoudig toepasbaar

Flexibiliteit luidt het grote pluspunt van de Renovetro designpanelen: Onbelangrijk of het gaat om ouderwetse, oubollige tegels, voegen die door het dagelijkse gebruik – vooral in het douchebereik – onaantrekkelijk zijn geworden, of kapotte of gescheurde tegels – vakprofi’s kunnen met dit innovatieve wandbekledingssysteem vakkundig en snel in korte tijd zorgen voor een afwerking zonder tijdverslindend tegelwerk. Ook het vervangen van een in de weg staande badkuip voor een comfortabel en barrièrevrij douchebereik is voor de vakman met Renovetro binnen één dag te realiseren, Hier is het motto: badkuip er uit, barrièrevrije douche er in en verdekken van de oude wandafwerking met de waterafstotende Renovetro-panelen – snel, ongecompliceerd en schoon. Verdere info’s vindt U in de mooie folder van het innovatieve wandbekledingssysteem.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen