Hout en rust in de badkamer met Detremmerie

Met hout haal je de natuur in huis. Dat geeft rust en creëert gelijk die hippe botanische sfeer. Dat is precies wat de badkamer nodig heeft om als rustgevende plek te fungeren. Naast houten accessoires kun je ook kiezen voor een houten badmeubel voor dat ultieme luxegevoel. Detremmerie heeft met de No Limit Wood collectie diverse mogelijkheden. Geweldig ook in combinatie met planten.

Natuurlijk met eiken

De onderkasten van de No Limit Wood badkamermeubels van Detremmerie zijn gemaakt uit fineer hout en verkrijgbaar met enkele of dubbele lades, die voorzien zijn van een fineer deur met verticale massief houten latjes op het front. Om in de natuurlijke sferen te blijven zijn de frontjes in drie warme kleuren leverbaar, namelijk licht eiken, rode eik en zwart eiken. De lades zijn greeploos met een push to open systeem. 

Het meubel personaliseren

Deze meubels van de No Limit Wood collectie van Detremmerie kunnen worden voorzien van een profiel in mat inox, goud of zwart. Afhankelijk van de plek die je voor de spiegel nodig hebt, kun je kiezen uit diverse breedtes, dieptes én welke wastafel je graag wil. Bij dit geheel horen ook spiegels, spiegelkasten en kolomkasten om rust door eenheid te behouden. 

Allerlei spiegels

Detremmerie heeft ook opvallende spiegels in het assortiment. Zoals ronde spiegels die doorlopen tot op het werkblad met indirecte verlichting of deze twee spiegels die in elkaar doorlopen. Zo is er nooit gedoe in de badkamer tijdens de spitsuren en heeft iedereen een eigen kant van de wastafel met spiegel. Naast de losse objecten, kun je eveneens kiezen voor spiegelkasten. 


Informatie aanvragen bij Detremmerie

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen