Mooi! Hansgrohe douchebediening met strak planchet

Prachtig en praktisch design voor in de douche: de nieuwe Hansgrohe twee in één ShowerTablet Select 700. De opbouw thermostaat biedt veel voordelen tegelijk. Zo is het 70 cm brede planchet heel handig voor je douchespulletjes en door eenvoudig op de Select-knop te klikken, kies je welke douche je aan of uit wilt zetten.

Elegante douchebediening

Het planchet met douchegarnituur is veilig voor jong en oud, omdat de kraan helemaal koud blijft en afgeronde hoeken heeft. Door het gebruik van wit veiligheidsglas bovenop en de tijdloos-architectonische vorm is de thermostaat een echte blikvanger en voegt zich elegant in iedere badkamer. De ShowerTablet Select 700 kan zonder een zichtbare waterverbinding met een 1jet hoofddouche gecombineerd worden. De verbinding tussen douchebediening en hoofddouche verdwijnt in de muur. Dankzij de precieze aansluiting tegen de wand en het planchetoppervlak van hoogwaardig glas is de ShowerTablet Select 700 heel eenvoudig te reinigen. In het geval van renovatie dekt hij de bestaande aansluitingen keurig af. Ook kan worden gekozen voor een opbouw showerpipe met de ShowerTablet 700.

Techniek onder het planchet

Hansgrohe planchet met thermostaat en douche
De basis van de innovatieve technologie is de Select-knop. Hiermee kan met één vinger de douche aan en uit worden gezet en op de handdouche kan door te klikken de gewenste straalsoort worden gekozen. Alle bedieningselementen zijn voorzien van heldere symbolen en zijn door de plaatsing voorop de thermostaat duidelijk zichtbaar en gebruiksvriendelijk. De ShowerTablet Select 700 is ook verkrijgbaar als losse thermostaat voor in de douche of bij het bad.

Hansgrohe douche: thermostaat in planchet met douche met selectknop

Stijlvol en slim douchegarnituur zoals we van Hansgrohe gewend zijn!

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen