pinterest
Handige wasmachinekasten van Wastoren

Handige wasmachinekasten van Wastoren

De Wastoren heeft voor elke ruimte een handige kast waar een wasmachine in past. Ook voor de badkamer. Heb je meer ruimte, dan kun je de kast ook aanpassen voor een droger, wasproducten, strijkplank en allerlei linnengoed. Alles netjes opgeborgen in onderkasten en hangkasten en toch bij de hand.

Verschillende kasten

FotoHandige wasmachinekasten van WastorenMet de Wastoren doe je met plezier de was. Ja echt, het bestaat. Omdat je wasruimte, waar die zich ook bevindt, overzichtelijk is. Het scheelt als je je niet in allerlei bochten hoeft te wringen om de was uit de machine te halen en als het wasmiddel voor het grijpen ligt. Met de Wastoren creëer je een gepersonaliseerde opstelling voor de wasmachine en eventuele droger. 

Voor elke ruimte een geschikte oplossing

FotoHandige wasmachinekasten van WastorenDe Wastoren biedt naast ruimte voor een wasmachine en droger, ook plek voor een strijkplank, wasmanden, stofzuiger, wasmiddelen, linnengoed, kleding en meer. Let op dat meer, want je kunt de Wastoren ook in de (bij)keuken plaatsen en de koelkast en droger erin verstoppen. Dat maakt het mogelijk om de wasruimte, badkamer of bijkeuken volledig naar eigen wens in te richten

Stel je eigen kast samen

FotoHandige wasmachinekasten van WastorenOf je nu een grote of kleine wasruimte heeft, hoog of laag, dat maakt niets uit met het modulaire kastsysteem. Je kunt naar hartelust je eigen wastoren samenstellen met behulp van de configurator. Vul eerst het aantal machines in, dan helpt de Wastoren met de basisopstelling. Daarna kies je zelf het aanzicht, de kastindeling en kleur. Alle kasten kunnen ook nog eens onderling worden gecombineerd.

 

Wil je jouw eigen wasmachine kast samenstellen? Neem dan eens een kijkje op www.wastoren.nl voor meer informatie

 

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

Informatie aanvragen bij Wastoren.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen