pinterest
Haal gratis het Baderie Badkamerhandboek

Haal gratis het Baderie Badkamerhandboek

Een nieuwe badkamer... waar moet u beginnen? Op het gebied van badkamers is namelijk oneindig veel keus. Voordat u een keuze maakt, wilt u wel gezien hebben wat er allemaal mogelijk is. Daarom brengt Baderie, al meer dan 30 jaar de badkamerspecialist van Nederland, het Badkamerhandboek uit met relevante informatie en boordevol inspiratie om zo tot dé droombadkamer te komen.

Tijdens de zoektocht naar een droombadkamer staat u voor allerlei nieuwe vragen en keuzes.  Waar moet u op letten bij de keuze voor een badkamermeubel? Wat is er mogelijk op het gebied van kranen? Welke tegels zijn het meest geschikt voor uw badkamer? Een regen- of stoomdouche? Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van baden? Het Badkamerhandboek geeft u hier en op meer vragen antwoord. Daarnaast geeft het Badkamerhandboek verfrissende ideeën, stylingtips, de laatste trends en laat met mooie sfeerbeelden zien hoe u dit toepast in uw eigen badkamer. Ook heeft het boek prachtige reportages van badkamers bij mensen thuis. Zij delen hun ervaringen en slimme badkameroplossingen.

FotoHaal gratis het Baderie Badkamerhandboek   FotoHaal gratis het Baderie Badkamerhandboek


Bezoek een Baderie showroom en ontvang een gratis exemplaar van dit prachtige badkamerhandboek. Thuis kunt u zich dan rustig oriënteren op uw droombadkamer! Bekijk HIER een preview.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen