pinterest
Goed ventileren maakt het verschil!

Goed ventileren maakt het verschil!

In Nederland worden nieuwe woningen steeds beter geïsoleerd. Dat kan leiden tot een muffe, ongezonde lucht in huis. Oudere huizen of appartementen hebben juist weer vaak last van vocht, zeker in de badkamer. In beide gevallen biedt goede ventilatie uitkomst. Itho Daalderop is vooruitstrevend in het ontwikkelen van producten die zorgen voor een energiezuinige, comfortabele en gezonde leefomgeving.

Oplossing voor badkamer, of toilet

Een beslagen badkamerspiegel is irritant en toont je dat er vochtproblemen kunnen ontstaan. Itho Daalderop biedt speciale badkamer- en toiletventilatoren (BTV) in vier verschillende soorten en stijlen, passend bij elk type badkamer, van modern tot klassiek. Hoewel ze maar weinig geluid maken, werken ze wel degelijk hard. En desgewenst ook automatisch: in een uitvoering met timer en/of hygrostaat (vochtmeter). Randafzuiging zorgt ervoor, dat u geen vuilophoping ziet. Het topmodel, de BTV 400 heeft een design frontplaat in rvs  of wit, met led-indicatie. In bedrijf beweegt deze van de ventilator af en vergroot zo de ventilatieopening. Goed voor een fluisterstille én krachtige werking.

Centrale afzuiging

Heb je (meestal op zolder) een centrale ventilatiebox? Zorg er dan voor dat de stekker erin zit! Deze box is namelijk via kanalen in de woning verantwoordelijk voor luchtverversing. Vaak is er dan in de keuken een aan/uitknop of driestandenschakelaar om in te stellen hoe hard dit gaat. Niet echt handig, als je boven gaat douchen of elders naar het toilet gaat. Bovendien zorgen oudere ventilatie-units nogal eens voor een storend gebrom en zijn het energievreters. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor. Itho Daalderop ontwikkelde een ‘eco’ ventilatiebox. Deze CVE ECO RFT springt 83% zuiniger om met energie en is fluisterstil. Bovendien werkt deze met een draadloze afstandsbediening, wat vooral in de badkamer handig én effectief is. Gewoon een kwestie van opplakken en klaar. Je kan dan ook na het douchen in een onbeslagen badkamerspiegel kijken, de handdoeken blijven fris en schimmel krijgt geen kans. En wist je dat het afvoeren van vochtige lucht ook nog eens scheelt in de stookkosten? Dit komt, omdat het minder energie kost om droge lucht op te warmen.

Wie het zichzelf nóg gemakkelijker wil maken, combineert de ventilatiebox met een RV-sensor: een fraai, draadloos plaatje, dat zich ook zó laat opplakken. Het meet de relatieve vochtigheid in de badkamer en zorgt automatisch voor een verhoogde ventilatie wanneer dat nodig is.

FotoGoed ventileren maakt het verschil!

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen