pinterest
Glazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Glazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Ga je de badkamer verbouwen? Dan is een mooie, ruime douche toch wel één van de belangrijkste aandachtspunten. Behalve de keuzes die er zijn als het gaat over de douchevloer en het douchegarnituur (houd je van een fijne regendouche of geef je de voorkeur aan een goede massagestraal; je hebt de keuze!) is een glazen douchewand een onmisbaar onderdeel van je nieuwe douche. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij!

Voor elke douche een oplossing

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Kermi glazen douchewand en douchedeur

Er is altijd een oplossing te vinden, of het nu gaat om schuine daken, lastige hoeken of ongelijke muurtjes waar je een comfortabele badkamer wilt creëren. We vonden bij fabrikant Kermi modellen en opstellingsvarianten die voor elke badkamersituatie een oplossing bieden. Ze laten zich éénvoudig monteren en kunnen individueel- en technische aangepast worden wanneer de situatie niet rechte rechtaan is. En er zijn mooie ruimtebesparende oplossingen bij!

Ruimtebesparende schuifdeuren

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Kermi Nica met schuifdeur

Glazen douchewanden met schuifdeuren zijn ruimtebesparend. Ze zijn op de tegelvloer/douchevloer te monteren en bieden hierdoor een makkelijke onbelemmerde toegang om te douchen.

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Kermi Nica schuifdeur in een nis

De minimalistische schuifdeuren met soft open en soft close systeem zijn voor verschillende situaties verkrijgbaar zoals een schuifdeur voor in een nis, schuifdeur in combinatie met een zijwand en als hoekinstap. Ze zijn te monteren op een Kermi douchevloer/tegelvloer of op alle gangbare douchebakken.

Douchevloer en douchescherm op elkaar afgestemd

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Kermi Nica douchewand

De douchevloer van een inloopdouche heeft meestal afwijkende vloermaten in vergelijking met de standaard douchebak. Daarom zijn de Nica doucheschermen zo ontwikkeld, dat ze op de hele maten van de douchevloer staan. Maatwerk schermen zijn hierdoor niet meer nodig. Een geweldig concept van douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd.

Douche pendeldeuren

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Zeer comfortabel zijn de pendel- vouwdeuren van Kermi. Een douche pendeldeur kan worden geopend in twee delen, waardoor je altijd op een zo comfortabel mogelijke wijze in je douche kan stappen.  Jong of oud, kleine of grote badkamer, fit of minder fit – deze Diga serie van Kermi biedt comfort voor iedereen. Ook door de aangename metaalgrepen en vooral door de grote bewegingsvrijheid door de draaideuren of de combinatie met pendel-vouwdeuren.

Douchewand met spiegel

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Een echte blikvanger is een douchewand met spiegelglas! Deze maakt van het douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en licht in de badkamer. 

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Kermi spiegelglas is een spiegel zonder zilverlaag met een meerlagensysteem in chroom, bestand tegen roest, damp en gangbare onderhoudsproducten. En nog een Highlight: wanneer het in de doucheruimte donkerder is dan in de rest van de badkamer, kan je door het spiegelglas naar buiten de badkamer in kijken!

FotoGlazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

De Kermi doucheschermen beschikken over nog veel meer handige features. Zo kan je met het Kermi Extra programma je douchewand een peroonlijke tint geven! Frisse en opvallende kleuren, warme aardetinten of edelmatte oppervlakken en alle kleuren volgens RAL-normen mogelijk.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen