Glazen douchewanden en schuifdeuren voor de inloopdouche

Ga je de badkamer verbouwen? Dan is een mooie, ruime douche toch wel één van de belangrijkste aandachtspunten. Behalve de keuzes die er zijn als het gaat over de douchevloer en het douchegarnituur (houd je van een fijne regendouche of geef je de voorkeur aan een goede massagestraal; je hebt de keuze!) is een glazen douchewand een onmisbaar onderdeel van je nieuwe douche. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij!

Voor elke douche een oplossing

Kermi glazen douchewand en douchedeur onder schuin dak #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kermi glazen douchewand en douchedeur

Er is altijd een oplossing te vinden, of het nu gaat om schuine daken, lastige hoeken of ongelijke muurtjes waar je een comfortabele badkamer wilt creëren. We vonden bij fabrikant Kermi modellen en opstellingsvarianten die voor elke badkamersituatie een oplossing bieden. Ze laten zich éénvoudig monteren en kunnen individueel- en technische aangepast worden wanneer de situatie niet rechte rechtaan is. En er zijn mooie ruimtebesparende oplossingen bij!

Ruimtebesparende schuifdeuren

Kermi glazen douchewand Nica met schuifdeur #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kermi Nica met schuifdeur

Glazen douchewanden met schuifdeuren zijn ruimtebesparend. Ze zijn op de tegelvloer/douchevloer te monteren en bieden hierdoor een makkelijke onbelemmerde toegang om te douchen.

Kermi glazen douchewand en douchedeur met maximale transparantie #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kermi Nica schuifdeur in een nis

De minimalistische schuifdeuren met soft open en soft close systeem zijn voor verschillende situaties verkrijgbaar zoals een schuifdeur voor in een nis, schuifdeur in combinatie met een zijwand en als hoekinstap. Ze zijn te monteren op een Kermi douchevloer/tegelvloer of op alle gangbare douchebakken.

Douchevloer en douchescherm op elkaar afgestemd

Kermi glazen douchewand en douchedeur met maximale transparantie #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kermi Nica douchewand

De douchevloer van een inloopdouche heeft meestal afwijkende vloermaten in vergelijking met de standaard douchebak. Daarom zijn de Nica doucheschermen zo ontwikkeld, dat ze op de hele maten van de douchevloer staan. Maatwerk schermen zijn hierdoor niet meer nodig. Een geweldig concept van douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd.

Douche pendeldeuren

Kermi glazen douchewand douchedeur met pendeldeuren Diga #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Zeer comfortabel zijn de pendel- vouwdeuren van Kermi. Een douche pendeldeur kan worden geopend in twee delen, waardoor je altijd op een zo comfortabel mogelijke wijze in je douche kan stappen.  Jong of oud, kleine of grote badkamer, fit of minder fit – deze Diga serie van Kermi biedt comfort voor iedereen. Ook door de aangename metaalgrepen en vooral door de grote bewegingsvrijheid door de draaideuren of de combinatie met pendel-vouwdeuren.

Douchewand met spiegel

Kermi glazen douchewand en douchedeur met spiegel #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Een echte blikvanger is een douchewand met spiegelglas! Deze maakt van het douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en licht in de badkamer. 

Kermi glazen douchewand en douchedeur met spiegel #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kermi spiegelglas is een spiegel zonder zilverlaag met een meerlagensysteem in chroom, bestand tegen roest, damp en gangbare onderhoudsproducten. En nog een Highlight: wanneer het in de doucheruimte donkerder is dan in de rest van de badkamer, kan je door het spiegelglas naar buiten de badkamer in kijken!

Kermi glazen douchedeuren met gekleurd profiel #kermi #douche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

De Kermi doucheschermen beschikken over nog veel meer handige features. Zo kan je met het Kermi Extra programma je douchewand een peroonlijke tint geven! Frisse en opvallende kleuren, warme aardetinten of edelmatte oppervlakken en alle kleuren volgens RAL-normen mogelijk.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen