Esthetisch planchet Leev is de finishing touch voor je badkamer

De badkamer is een echte leefruimte geworden en dat heeft de looks van badkameraccessoires in de loop van de jaren veranderd. De nieuwste collectie Leev van Geesa is daar een mooi voorbeeld van. De basis van deze stijlvolle accessoire-collectie is een minimalistisch planchet, dat uit één stuk aluminium is gevormd. Het planchet kan je uitbreiden met verschillende accessoires, waardoor het element voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.


Varieer maar raak!

De basis van Leev is een stijlvol planchet. Het minimalistische planchet is afgewerkt in een zwarte poedercoating en is er in vier verschillende lengtes (28, 40, 60 en 80 cm). Hierdoor kan je variëren in opstelling en heb je altijd voldoende ruimte om je badkamer producten stijlvol op te bergen. Het planchet is te combineren met een handdoekring, een handdoekrek, een toiletrolhouder en een handdoekhaak. Deze aanvullende accessoires zijn verkrijgbaar in RVS, chroom en matzwart.


In de stijlvolle combinatie zwartmatzwart heeft Geesa Leev meer functionele oplossingen, zoals een geïntegreerde zeepdispenser, een drinkglas, een toiletrolhouder met of zonder klep, een douchemand, een haak voor een wisser en zelfs een planchet met een fraai geïntegreerde ronde spiegel.

Geesa Leev is vochtbestendig en ook geschikt voor gebruik in de douche

Designelement voor het hele interieur

Geesa Leev is een designelement voor het hele interieur. Binnen je badkamer is het zwarte planchet fraai te combineren met o.a. de brushed gold Nemox accessoire-serie van Geesa. Buiten de badkamer is het planchet - als multifunctioneel designelement - ook prachtig in je slaapkamer, keuken of hal.Bekijk hier meer te gekke accessoires voor je badkamer. Meer informatie over Geesa Leev vind je hier

Download hieronder de brochure

Geesa

Geesa. Accessories only.

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen