Slim planchet met opbergruimte

Slim planchet met opbergruimte

De nieuwe Frame badkameraccessoire collectie van Geesa biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. Kunststof planchetten voor in de douche, het bad of bij wastafel, waarin andere accessoires zijn verwerkt. Het design is minimalistisch en de planchetten kan je uit het elegante chromen frame halen, waardoor ze gemakkelijk en hygiënisch schoon zijn te maken. De slimme en multifunctionele collectie is onlangs zelfs bekroond met de iF Design Award 2019.

Geesa Frame planchet voor de badkamer met handdoek rek

Alles een eigen plek

De kwalitatief hoogwaardige én recyclebare accessoires uit de Frame collectie zijn stijlvol, ingetogen en duurzaam in gebruik. De combinatie van kunststof met het chromen frame geeft de collectie een eigen karakter. De planchetten en baskets variëren in diepte en toepassing en zorgen voor een opgeruimde sanitaire ruimte. Zeep, flacons en scheermesjes krijgen zo ieder hun eigen plek.

Geesa Frame planchet met handdoekhaak badkamer

Verschillende combinaties

De planchetten zijn te combineren met verschillende functies en alle accessoires zijn verkrijgbaar in wit of zwart kunststof. De planchetten zijn verkrijgbaar in twee formaten, een diep planchet, een hoekplanchet, een planchet met zeepdispenser en handdoekhaak, een planchet met LED licht- en toiletrolhouder, een planchet met toiletrolhouder, een toiletborstelhouder, een basket, een groot planchet met handdoekhouder en een groot planchet met basket en handdoekhouder.

Geesa Frame planchet badkamer douche

Verborgen en snelle bevestiging

De Frame collectie kent een verborgen bevestiging en is snel te monteren. Er zijn maar twee tot vier schroeven zijn nodig voor de wandbevestiging. De uitneembare kunststof inzet heeft rubberen onderdelen om trillen te voorkomen. Belangrijk bij toepassing in bijvoorbeeld cruiseschepen, maar ook handig voor thuis.

Geesa Frame planchet badkamer douche

Meer weten? Kijk op de website van Geesa voor informatie en verkooppunten

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP