pinterest
Slim planchet met opbergruimte

Slim planchet met opbergruimte

De nieuwe Frame badkameraccessoire collectie van Geesa biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. Kunststof planchetten voor in de douche, het bad of bij wastafel, waarin andere accessoires zijn verwerkt. Het design is minimalistisch en de planchetten kan je uit het elegante chromen frame halen, waardoor ze gemakkelijk en hygiënisch schoon zijn te maken. De slimme en multifunctionele collectie is onlangs zelfs bekroond met de iF Design Award 2019.

FotoSlim planchet met opbergruimte

Alles een eigen plek

De kwalitatief hoogwaardige én recyclebare accessoires uit de Frame collectie zijn stijlvol, ingetogen en duurzaam in gebruik. De combinatie van kunststof met het chromen frame geeft de collectie een eigen karakter. De planchetten en baskets variëren in diepte en toepassing en zorgen voor een opgeruimde sanitaire ruimte. Zeep, flacons en scheermesjes krijgen zo ieder hun eigen plek.

FotoSlim planchet met opbergruimte

Verschillende combinaties

De planchetten zijn te combineren met verschillende functies en alle accessoires zijn verkrijgbaar in wit of zwart kunststof. De planchetten zijn verkrijgbaar in twee formaten, een diep planchet, een hoekplanchet, een planchet met zeepdispenser en handdoekhaak, een planchet met LED licht- en toiletrolhouder, een planchet met toiletrolhouder, een toiletborstelhouder, een basket, een groot planchet met handdoekhouder en een groot planchet met basket en handdoekhouder.

FotoSlim planchet met opbergruimte

Verborgen en snelle bevestiging

De Frame collectie kent een verborgen bevestiging en is snel te monteren. Er zijn maar twee tot vier schroeven zijn nodig voor de wandbevestiging. De uitneembare kunststof inzet heeft rubberen onderdelen om trillen te voorkomen. Belangrijk bij toepassing in bijvoorbeeld cruiseschepen, maar ook handig voor thuis.

FotoSlim planchet met opbergruimte

Meer weten? Kijk op de website van Geesa voor informatie en verkooppunten

Geesa

Geesa. Accessories only.

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen