Nu extra voordelig van Kinedo: een douche of bad binnen 1 dag

Nu extra voordelig van Kinedo: een douche of bad binnen 1 dag

Is je badkamer toe aan een renovatie en is het tijd om het bad te vervangen? Dan hebben wij een mooie actie voor je gespot. Met Kinedo vervang je je ligbad door een toegankelijke inloopdouche óf een ruimtebesparende douche/bad combinatie binnen 1 dag. En dit is nu extra voordelig.

Inloopdouche of douche/bad combinatie

Met de ruimtewinnende DUO douche/bad combinatie van Kinedo kan je genieten van een verfrissende douche. Wanneer je behoefte hebt aan een rustgevend bad, dan sluit je de geïntegreerde glazen deur en laat het bad vollopen om heerlijk te genieten. DUO is zeer praktisch en dankzij de bijna drempelloze instap kan het hele gezin veilig douchen & baden. Op een Duo douche/bad combinatie ontvang je tijdelijk € 100,- retour.

Vervang het bad door een Duo douche/bad combinatie of een Kinemagic inloopdouche in een dag met Kinedo. Met mooie cashback actie #badkamer #verbouwen

Kies je liever voor een inloopdouche? Op de Kinemagic inloopdouche ontvang je nu maar liefst € 200,- retour! De Kinemagic is een stijlvolle op maat gemaakte douchecabine met zeer lage instap en een antislip-vloer. De douchecabine is gemaakt van veiligheidsglas en voorzien van een antikalkbeschermlaag en is er - afhankelijk van je inrichtingswensen en budget - in 4 verschillende series. En zonder ingrijpende verbouwing in 1 dag te installeren!

Wil je van deze aanbieding gebruik maken? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend advies bij een erkend Duo of Kinemagic verkooppunt in de omgeving. 

Hoe werkt deze actie? 

De korting wordt rechtstreeks aan je uitbetaald door de fabrikant. Om aanspraak te maken op deze actie moet je deze cashback coupon invullen en samen met een kopie factuur te mailen naar marketing@sfabeneluxbv.nl. Insturen per post is ook mogelijk: SFA Benelux, o.v.v. cash back actie, Antwoordnummer 20006, 6100 VB Echt (een postzegel is niet nodig).

De actie is geldig op aankopen tot en met 30 november 2017.

Brochure over Nu extra voordelig van Kinedo: een douche of bad binnen 1 dag aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP