Ideaal: van bad naar douche in 1 dag

Is je badkamer toe aan een renovatie en is het tijd om het bad te vervangen? Dan hebben wij een mooie actie voor je gespot. Met Kinedo vervang je je ligbad door een toegankelijke inloopdouche óf een ruimtebesparende douche/bad combinatie binnen 1 dag.

Inloopdouche of douche/bad combinatie

Met de ruimtewinnende Duo douche/bad combinatie van Kinedo kan je genieten van een verfrissende douche. Wanneer je behoefte hebt aan een rustgevend bad, dan sluit je de geïntegreerde glazen deur en laat het bad vollopen om heerlijk te genieten. DUO is zeer praktisch en dankzij de bijna drempelloze instap kan het hele gezin veilig douchen & baden.

Vervang het bad door een Duo douche/bad combinatie of een Kinemagic inloopdouche in een dag met Kinedo #badkamer #verbouwen

Kies je liever voor een inloopdouche? Op de Kinemagic inloopdouche is een stijlvolle op maat gemaakte douchecabine met zeer lage instap en een antislip-vloer. De douchecabine is gemaakt van veiligheidsglas en voorzien van een antikalkbeschermlaag en is er - afhankelijk van je inrichtingswensen en budget - in 4 verschillende series. En zonder ingrijpende verbouwing in 1 dag te installeren!

Kinedo douche Serenite #badkamer #douche #badkamerinspiratie #inloopdouche #kinedo

Kinedo Serenite

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen