pinterest
Exclusieve tegelserie One by One: groot formaat tegels voor een stijlvolle badkamer

Exclusieve tegelserie One by One: groot formaat tegels voor een stijlvolle badkamer

De tegels uit de serie One by One van Douglas & Jones zorgen voor een spectaculair effect in de badkamer! Deze tegels in prachtige kleurtinten en met een formaat van 100 bij 100 centimeter hebben weinig voegen, waardoor de tekening van de tegels op de vloer en op wanden mooi tot zijn rechtkomt. Minder voegen is bovendien extra hygiënisch voor de toepassing van tegels in de badkamer. Meer dan mooi & uiterst praktisch.

Kleur in de badkamer

Geef je badkamer kleur met de stijlvolle tegelserie voor vloeren en wanden, verkrijgbaar in veel kleurvarianten. En daar zijn pas nog een aantal mooie kleurtinten bij gekomen. Met Clay, Ash, Ground en Ocean zijn er nu zoveel tinten en een grote diversiteit aan afwerking en structuur, dat de serie een solide basis is voor iedere badkamer stijl. En zeker ook een uitgesproken sfeermaker!

FotoExclusieve tegelserie One by One: groot formaat tegels voor een stijlvolle badkamer

Naast de nieuwe kleuren zijn de exclusieve tegels in formaat 100 x 100 cm verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de White en Platinum White tot de donkere tegels Night Black, Black Chiffon en Black Diamond. Ook zijn er diverse warme grijstinten (Grey, Pietra Grey, Palladium Grey en Urban Great Grey), bruintinten (Imperial Brown, Urban Great Dove en Brown Radical) en natureltinten (Noble Beige, Sand, Urban Great Ivory en Smoke) verkrijgbaar. 

Wil je meer weten over deze mooie tegels met groot formaat? Download de digitale brochure of bezoek een van de verkooppunten

Meer inspiratie: binnentegels van Douglas & Jones

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. 

Douglas & Jones

Masters of home design

Informatie aanvragen bij Douglas & Jones

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen