pinterest
Esprit home bath concept van Kludi komt met uitbreiding.

Esprit home bath concept van Kludi komt met uitbreiding.

Samen met het lifestylemerk Esprit produceert en verkoopt Kludi - de expert op mengkranengebied - de complete badkamerwereld van het Esprit home bath concept. De noviteiten van 2010, die het bestaande assortiment completeren, brengen het comfort in een Esprit badkamer naar een nog hoger plan.

Inbouwthermostaten
In combinatie met de Kludi Flexx.Boxx zijn de inbouwthermostaten snel, bedrijfszeker en veilig te installeren. De Esprit afmontageset is verkrijgbaar in een versie met alleen een stopkraan of met een stop- & omstelkraan. Vanzelfsprekend is het soft-edge design consequent toegepast.

Shower Family
Alle comfort in één pakket; vier zijdouches, een hoofddouche, douche-arm, een inbouwthermostaat afmontageset met een stop- & omstelkraan en de Kludi Flexx.Boxx. Deze combinatie maakt een Esprit doucheruimte tot een wellness-belevenis.

Dual Shower System
Dat douchecomfort ook op een andere wijze verkregen kan worden bewijst het Esprit Dual Shower System. Door de slang op de kraan aan te sluiten kan met de omstel gekozen worden voor de grote vierkante handdouche die zich op de (glij)stang bevindt of de rechthoekige hoofddouche. De handdouche en de hoofddouche vormen de perfecte uitnodiging voor een “shower-for-two”.

Driegatsmengkraan voor bij het bad.
Een Esprit bad is met het uitgebreide Esprit assortiment op vele wijze te vullen. Daar is nu een extra mogelijkheid bijgekomen met de driegats badmengkraan voor montage naast het bad. Indien geplaatst met het Kludi tegelrandmontagesysteem met lekbak en afvoer ontstaat een solide en eenvoudige toegankelijke constructie. Een veilig gevoel! 

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen