Elektrische design radiatoren en handdoekwarmers

Elektrische design radiatoren en handdoekwarmers

Handdoekwarmers en radiatoren voor de badkamer worden steeds mooier en moderner. Zo heeft het Italiaanse DAS drie nieuwe elektrische series met vele mogelijkheden en te gek minimalistisch design.

Moderne elektrische handdoekdroger met Italiaans design. Stick van DAS via Luca Sanitair
Stick handdoekdroger - DAS via Luca Sanitair

Elektrische handdoekwarmers

De Nyoi en Stick serie van DAS zijn elektrische handdoekwarmers met vele mogelijkheden. De Nyoi handdoekwarmer van stijlvol roestvrij staal bestaat uit verschillende modulaire elementen met stangen van 55 cm of 110 cm. De stoere en minimalistische stangen zijn gepolijst en geborsteld en ook in de verschillende kleuren mogelijk. Galvanische kleuren zoals goud, zwart chroom of rosé goud kunnen op aanvraag worden gemaakt. Heel stijlvol en maatwerk is mogelijk!

Moderne elektrische handdoekdroger met Italiaans design voor de badkamer. Nyoi van DAS via Luca Sanitair
Nyoi handdoekdroger - Das via Luca Sanitair

Voor de Stick serie geldt hetzelfde als de Nyoi serie, alleen met een andere maatvoering. De stangen hebben een standaard lengte van 75 en 118 cm en zijn 4 cm dikker dan de stangen uit de Nyoi serie.

Moderne elektrische radiatoren

De Eclipse Slim serie is een nieuwe lijn van DAS van elektrische radiatoren met een minimalistisch design. De radiatoren zijn maar 35mm dik en kunnen gemakkelijk tegen de muur worden geplaatst. De elektrische radiatoren kunnen gecombineerd worden met afstandsbedieningen variërend van een eenvoudige aan/uit afstandsbediening of een energie beheersysteem (stroomregelaar) dat comfort en energiebesparing garandeert. De Eclipse Slim serie kan volledig wit, rvs geborsteld, rvs gepolijst of in de verschillende DAS kleuren. Hetzelfde geldt voor het zichtbare frame aan de rand.

Moderne elektrische badkamer radiator Eclipse Slim van DAS via Luca Sanitair #badkamer #radiator
Eclipse Slim - DAS via Luca Sanitair

DAS radiatoren

Behalve de series Nyoi, Stick en Eclipse Slim heeft DAS Italië verschillende soorten radiatoren. De DAS radiatoren zijn in verschillende maten en vormen mogelijk en in verschillende kleuren. Elke radiator van DAS kan elektrisch bediend worden met de DASKTX3 verwarmingscontroller om interieurs te verwarmen met behulp van een externe temperatuursensor. De functies van de controller zijn universeel, ongecompliceerd en gebruiksvriendelijk. De electra sets zijn in chroom en wit beschikbaar.

DAS wordt in Nederland verkocht door Luca Sanitair. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan of bezoek een verkooppunt in de omgeving

Brochure over Elektrische design radiatoren en handdoekwarmers aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP