Aco Showerdrain

Dé finishing touch voor jouw badkamer

Een wellness badkamer met Histor trendkleuren

Dagelijks brengen we behoorlijk veel tijd door in de badkamer; het is de plek waar we tot rust komen, de dag beginnen en ook weer eindigen. Maar de badkamer is niet direct de ruimte waar we een interieur stylist op loslaten. Menig badkamer kan wel een kleurtje op de muur gebruiken of een grondige schimmelbestendige behandeling. Histor introduceert daarom dé verf voor de badkamer: Perfect Finish Badkamer Muurverf. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar veel vochtplekken, schimmel en blaarvorming voor komen. Omdat je badkamer juist ook wat extra´s verdient, is Histor Badkamer Muurverf nu verkrijgbaar in een selectie natuurlijke trendkleuren en in 1250 kleuren op de mengmachine.

Schimmelbestendig en sterk vochtregulerend

De literverpakking is beschikbaar in Tin, Klei, Schors en Mimosa. De 2,5 liter is te verkrijgen in wit, gebroken wit en warm wit. Deze kleurselectie sluit helemaal aan op de huidige badkamertrends: wellness, comfort en ontspanning. Zo waan jij je in je eigen spa of hamam terwijl je de dagelijkse stress van je afspoelt onder de douche. Even een momentje voor jezelf!

 Badkamer met Histor Badkamerverf    Badkamer muurverf


Slimme zet voor in de badkamer


De nieuwe Badkamer Muurverf is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de badkamer. De structuur maakt de verf weerbaar tegen schimmel. Naast schimmelbestendig, is de muurverf bovendien sterk vochtregulerend waardoor de kwaliteit van de verf lang behouden blijft. Perfect voor een zeer vochtige omgeving, zoals de badkamer. De muurverf heeft naast een zijdeglans ook een reinigbare eigenschap, dit zorgt ervoor dat de verf na het reinigen mooi blijft. Gebruik in de ruimte die het meeste water incasseert, zoals de doucheruimte zelf, wordt niet aangeraden.

Trend


‘Hoewel de XL badkamer tegel momenteel een trend is, is schilderen gemakkelijker dan het plaatsen van grote tegels. Daarnaast is dit een mooi vervolg met een moderne uitstraling. De geïntroduceerde trendkleuren zijn een eigentijds palet waarmee je onderling mooie combinaties kunt maken.’, aldus Histor stylist Saskia Huiting.

BROCHURE AANVRAGEN

ACO Douchegoten -
ACO Douchegoten
ACO ShowerDrain -
ACO ShowerDrain

Download de brochure

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen