pinterest
Duscholux Collection Basic; gunstig geprijsde volglazen douchewandserie

Duscholux Collection Basic; gunstig geprijsde volglazen douchewandserie

Duscholux introduceert met Collection Basic een gunstig geprijsde volglazen douchewandserie met een eigentijds design en vele details voor eenvoudige installatie en onderhoud. De douchewanden hebben een strak, transparant uiterlijk zonder overbodige details. De moderne grepen en rechthoekige scharnieren zijn niet alleen esthetische highlights, maar ook doordacht functioneel.

FotoDuscholux Collection Basic; gunstig geprijsde volglazen douchewandserie    

De rechthoekige scharnieren van de Collection Basic douchewanden zijn aan de binnenzijde vlak in het glas bevestigd en voorzien van een hefmechaniek. Dit biedt een groot schoonmaakgemak. De afdichtstrip tussen het vaste en het draaibare deel van douchewand loopt door in de scharnieren, voor een optimale afdichting.

Probleemloze montage
Het innovatieve wandprofiel is met schroeven vast aan het glas verbonden en biedt een stelmogelijkheid tot wel 25 mm. Dit maakt niet alleen het inmeten overbodig maar garandeert bovendien een probleemloze montage.

FotoDuscholux Collection Basic; gunstig geprijsde volglazen douchewandserie    

Standaard elementen - snelle levering
De verschillende modellen uit de Collection Basic serie zijn opgebouwd uit standaard elementen met standaard bestelnummers. Dit biedt belangrijk voordeel in de zin van voorraadbeheersing en leverings-snelheid. Het breedteverschil tussen de opvolgende elementen is slechts 20 mm, waardoor elke maat tussen 720 mm en 1005 mm uit voorraad ingevuld kan worden. Het is eveneens mogelijk om twee delen met verschillende afmetingen te combineren, zodat naar wens een asymmetrische douchewandopstelling gerealiseerd kan worden.

Met of zonder douchevloer
Voor een optimale waterdichtheid kunnen de verschillende uitvoeringen prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld de zeer vlakke douchevloeren uit de FreeBase serie. Deze zijn naast de rechthoekige modellen ook in kwartrond leverbaar. Maar door het hefmechaniek in de scharnieren vormt plaatsing op een tegelvloer evenmin een probleem.

De Collection Basic serie omvat rechte deuren met een vaststaand deurdeel voor plaatsing in een nis, voor een combinatie met een zijpaneel of het realiseren van een hoekinstap. Ook kwartronde modellen behoren tot het assortiment.

De Collection Basic douchewanden zijn standaard uitgevoerd in helder veiligheidsglas en voorzien van profielen in glanzend platinum zilver. Als optie is de vuil- en kalkwerende glasveredeling Cleartec leverbaar.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen