Kies een douchewand bij jouw badkamer stijl

Met de nieuwe douchewanden serie van Sealskin geef je je douche een persoonlijk ontwerp. Of je badkamer nu een grote of een kleinere ruimte is, met de nieuwe gallery 3000 kan je alle kanten op. Klassiek én modern. Robuust én tegelijk subtiel. Kwaliteit én de nieuwste snufjes. Bekijk de mogelijkheden voor een doucheruimte met jouw persoonlijke touch.

Sealskin douchewand gallery 3000 met handdoekrek #douchewand #douche #sealskin #badkamers

De glazen wanden van gallery 3000 kan je perfect aan laten sluiten bij je eigen badkamerstijl. Kies voor een zichtbaar of onzichtbaar wandprofiel, bepaal de gewenste hoogte en kies de kleur en de glassoort. Met zoveel doorslaggevende details kan je de look van jouw douche volledig bepalen.

Keuzes keuzes keuzes

De nieuwe serie biedt keuze uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren. Nieuw daarbij is het verborgen wandprofiel, waarbij je een volledig transparante glaswand ziet. Handig is ook het UV-verlijmde handdoekrek. Deze kan optioneel aan de buitenzijde van de glazen douchewand worden bevestigd, zodat je handdoek altijd voor het grijpen is. 

Sealskin douchewand gallery 3000 voor elke badkamerstijl. Verschillende kleuren glas #douchewand #douche #sealskin #badkamers

Voor het glas kan je kiezen uit vijf varianten zoals hierboven afgebeeld: transparant, gesatineerd, semi-gesatineerd, grijs en het nieuwe, bijzondere Nebula. Bij de laatste is het middenstuk van de douchewand bewerkt, waardoor het een ondoorzichtige, melkglasachtige uitstraling heeft. Protect en het nieuwe ProCare zorgen ervoor dat kalk en vuil zich slecht hecht aan het 6mm veiligheidsglas, zodat het schoonhouden van de douchewand een eitje is. 

Sealskin douchewand gallery 3000 met handdoekrek #douchewand #douche #sealskin #badkamers
De veelzijdige douchewanden zijn standaard 2000 mm hoog, maar maatwerk is ook mogelijk. Zo kan de douchewand verlengd worden tot 2100 mm. Een fijne keuze voor als jezelf lang bent of als de ruimte er esthetisch om vraagt.
 

Sealskin douchewand gallery 3000 met handdoekrek #douchewand #douche #sealskin #badkamers 
Ook voor de montage aan de muur zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een zichtbaar wandprofiel - in de kleuren mat zilver, chroom/zilverhoogglans en zwart -, een montage met minimale wandbevestiging en een montage met een verborgen wandprofiel. Welke variant je ook kiest, elke uitvoering is leverbaar als pendeldeur, met óf zonder vaste zijwand, en als kwartronde opstelling.

Sealskin douchewand gallery 3000 #douchewand #douche #sealskin #badkamers

Wil je weten wat precies de mogelijkheden voor jou zijn? Bezoek dan de Sealskin website

Meer mooie producten voor de doucheruimte

Sealskin

When detail matters.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen