pinterest
Douchevloeren en schermen voor inloopdouche

Douchevloeren en schermen voor inloopdouche

Een absolute trend in de badkamer is de inloopdouche en daar spelen de fabrikanten mooi op in. Prachtige collecties douchevloeren en innovatieve doucheschermen maken de inloopdouches nog comfortabeler en mooier. De fraaie collectie douchevloeren van Kermi bestaat uit absoluut waterdichte, betegelbare, drukstabiele douchevloeren. De douchegoten van deze vloeren zijn gevarieerd en kunnen centraal in de vloer worden toegepast of aan de muurkant.

Passende douchevloer en douchescherm

De douchevloer van een inloopdouche heeft meestal afwijkende maten, daarom heeft Kermi doucheschermen ontwikkeld, die op de hele maten van de douchevloer staan. Maatwerk schermen zijn nu niet meer nodig voor toepassingen op de douchevloeren. Een mooi concept van douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd.

FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche   FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche

Innovatieve doucheschermen

De nieuwe instapmodel doucheschermen hebben zekerheidsglas en zijn geschikt voor montage op douchebak en betegelde douchevloer. Ze hebben een standaard hoogte van 2000 mm, een strakke belijning en zijn vernuft in montagegemak en afstelling. De glazen deuren kunnen naar binnen en buiten draaien en in matglans zilver of hoogglans zilver.

Slechts één glasdeel als afscheiding

Kermi Walk In XS is een exclusief ontwerp met rechte lijnen, strakke vormen en een opvallend design. Slechts één glasdeel als afscheiding tussen douche en badkamer, waarbij oog voor detail niet wordt vergeten. Vrijstaande grote glasdelen in helder glas of discreet ondoorzichtig, uitsluitend vervaardigd van 8 mm dik veiligheidsglas. Afhankelijk van de wens en de indeling van de badkamer is er keuze uit stabilisatie aan de muur of aan het plafond.

FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche   FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche

 

De "final touch"

In de badkamer is verwarming of vloerverwarming een vereiste. De prachtige designradiatoren van Kermi zijn de final touch voor de badkamer, met zeer hoge verwarmingscapaciteit in diverse vormen en kleuren. Ook voor de keuken, de hal of een andere ruimte in de woning is een passend model te vinden.

FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche   FotoDouchevloeren en schermen voor inloopdouche

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen