Douchevloeren en schermen voor inloopdouche

Een absolute trend in de badkamer is de inloopdouche en daar spelen de fabrikanten mooi op in. Prachtige collecties douchevloeren en innovatieve doucheschermen maken de inloopdouches nog comfortabeler en mooier. De fraaie collectie douchevloeren van Kermi bestaat uit absoluut waterdichte, betegelbare, drukstabiele douchevloeren. De douchegoten van deze vloeren zijn gevarieerd en kunnen centraal in de vloer worden toegepast of aan de muurkant.

Passende douchevloer en douchescherm

De douchevloer van een inloopdouche heeft meestal afwijkende maten, daarom heeft Kermi doucheschermen ontwikkeld, die op de hele maten van de douchevloer staan. Maatwerk schermen zijn nu niet meer nodig voor toepassingen op de douchevloeren. Een mooi concept van douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd.

Kermi Douchevloer point   Douchescherm Filia | Kermi

Innovatieve doucheschermen

De nieuwe instapmodel doucheschermen hebben zekerheidsglas en zijn geschikt voor montage op douchebak en betegelde douchevloer. Ze hebben een standaard hoogte van 2000 mm, een strakke belijning en zijn vernuft in montagegemak en afstelling. De glazen deuren kunnen naar binnen en buiten draaien en in matglans zilver of hoogglans zilver.

Slechts één glasdeel als afscheiding

Kermi Walk In XS is een exclusief ontwerp met rechte lijnen, strakke vormen en een opvallend design. Slechts één glasdeel als afscheiding tussen douche en badkamer, waarbij oog voor detail niet wordt vergeten. Vrijstaande grote glasdelen in helder glas of discreet ondoorzichtig, uitsluitend vervaardigd van 8 mm dik veiligheidsglas. Afhankelijk van de wens en de indeling van de badkamer is er keuze uit stabilisatie aan de muur of aan het plafond.

Douchescherm Raya | Kermi   Walk in XS douchevloer Line | Kermi

 

De "final touch"

In de badkamer is verwarming of vloerverwarming een vereiste. De prachtige designradiatoren van Kermi zijn de final touch voor de badkamer, met zeer hoge verwarmingscapaciteit in diverse vormen en kleuren. Ook voor de keuken, de hal of een andere ruimte in de woning is een passend model te vinden.

Designradiator Kermi   Designradiator Karotherm | Kermi

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen