pinterest
Het beste van moderne douchegoten

Het beste van moderne douchegoten

De douchegoot wordt veel toegepast bij nieuwbouw of renovatie van de badkamer. Door de populariteit van de inloopdouche zijn douchegoten bijna niet meer weg te denken. De nieuwste douchegoot Advantix Cleviva combineert op het gebied van design en montagegemak het beste van moderne douchegoten en puntafvoeren.

FotoHet beste van moderne douchegoten

Advantix Cleviva

Douchegoten Advantix Cleviva van Viega zijn een fraaie designoplossing voor de realisatie van inloopdouches. Elegant en met voldoende afvoercapaciteit met een breedte van slechts 54 mm. Door het doorlopende tegelbeeld van de douchevloer ontstaat met deze goot een strak beeld, waardoor de badkamer groter lijkt.

FotoHet beste van moderne douchegoten

De afvoer van het douchewater verloopt via een inzetelement in twee verschillende designvarianten; zo kan je het ontwerp van de badkamer terug laten komen in de nieuwe douchegoot. De moderne goot is montagevriendelijk en is in vier kleurstellingen, een vergulde uitvoering en verschillende speciaalkleuren verkrijgbaar.

Royale douches

De douchegoten zijn verkrijgbaar in lengten van 800, 1.000 en 1.200 mm en kunnen ter plekke nauwkeurig op lengte worden gemaakt tot op 300 mm. Mooi is de mogelijkheid om meerdere douchegoten naadloos te combineren. Dat is vooral voordelig bij het realiseren van royale douches of van rijen met meerdere douches.

Eenvoudig schoon te maken

Schoonmaakgemak is belangrijk en daar is bij deze goot goed over nagedacht. Met een wisser is het afvoerprofiel na het douchen comfortabel en hygiënisch schoon te maken. Bovendien kan het inzetelement met een hulpstuk worden verwijderd om de zeef te reinigen. De afvoer zelf is constructief zo ontworpen dat deze zich door het stromende water steeds zelf reinigt.

FotoHet beste van moderne douchegoten

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek een verkooppunt in de omgeving

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen