Douchebakken met hardsteenlook

Hardsteen is duurzaam en staat prachtig in badkamers en wellness ruimten. Om aan deze natuurlijke stijl tegemoet te komen, heeft HÜPPE nu een nieuwe serie douchebakken in hardsteenlook en gelcoat. Net als de douchewanden van HÜPPE hebben deze douchebakken een bijzonder ontwerp met heldere rechte lijnen en passen harmonieus in een minimalistisch vormgegeven badkamer. De douchebakken onderscheiden zich door de gunstige prijs en de geïntegreerde drain. Een extra winstpunt is het rooster van de draingoot, die ook in roestvast staal is te leveren.

Douchebak gelcoat    Inloopdouche Huppe
Gigo douchebak gelcoat

Hardsteen grijs en gelcoat wit

De hardsteenlook levert HÜPPE in de kleuren wit, graniet grijs, donker beton en antraciet zwart. Het materiaal gelcoat in de kleur wit. Beide uitvoeringen worden in diverse maten geleverd. De geïntegreerde drain is eenvoudig schoon te maken door het afneembare draindeksel en de uitneembare sifon. Voor de opstelling van douchewanden introduceert HÜPPE een modulair hardstenen dorpelsysteem in de kleur antraciet zwart. De dorpels bestaan uit vlakke en afloopdorpels. De vlakke dorpels zijn aan de kopse kanten met 45° hoeken uitgerust. De onderzijden zijn gezandstraald voor een goede hechting aan de specie.

Douchebak beton   Badkamer natuursteenlook
Gigo douchebak van polymeer beton light met hardsteenlook


Voor de opstelling van douchewanden introduceert HÜPPE een modulair hardstenen dorpelsysteem in de kleur antraciet zwart. De dorpels bestaan uit vlakke en afloopdorpels. De vlakke dorpels zijn aan de kopse kanten met 45° hoeken uitgerust. De onderzijden zijn gezandstraald voor een goede hechting aan de specie.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen