pinterest
Douchebak Belice van Haceka

Douchebak Belice van Haceka

De douchebak is een onmisbaar element in de douche. Net als de badkamer maken de douchebakken een enorme ontwikkeling door, zodat ze een mooi geheel vormen met de rest van deze ruimte. Er is keuze in materiaal, vorm en afmeting zodat voor iedere badkamer een juiste oplossing is. Een noviteit is de douchebak Belice van Haceka, die onlangs is uitgeroepen tot Product van het Jaar 2013. Uit consumentenonderzoek is gebleken dat er veel vraag is naar producten die eenvoudig te installeren en makkelijk te onderhouden zijn. In dat opzicht heeft Haceka met Belice de spijker op de kop geslagen. Het kwaliteitslabel PRODUCT VAN HET JAAR 2013  is dan ook meer dan verdiend.

FotoDouchebak Belice van Haceka   FotoDouchebak Belice van Haceka


Douchebak Belice

Douchebak Belice is gemaakt van composiet. Omdat dit hard materiaal is, is er minder kans op beschadigingen. De bak heeft strakkere lijnen, waardoor dikke kitranden tot het verleden behoren. Bovendien is het eenvoudig om de douchebak te installeren, omdat deze een vlakke achterkant heeft. Het composiet waarvan de Belice douchebak is gemaakt, bestaat  uit kunsthars, glasvezel, pigment en vulmiddel. Hierdoor is de bak licht en krast en barst minder snel dan de standaard douchebakken. De precieze maatvoering en strakke lijnen geven een luxe uitstraling. De afwatering van de Belice is in de mooie douchebak geïntegreerd.

 


Installatie

De douchebak kan op meerdere manieren worden geplaatst afhankelijk van de mogelijkheden binnen de badkamer. Bij het inbouwen van Belice, is er een keuze tussen montage gelijk met de tegels of de bak op de tegels te leggen en alleen de afvoer in te bouwen. Bij een opbouw wordt optioneel een potenset bijgeleverd. De montage van de potenset is erg eenvoudig en zo heeft u snel en simpel een mooi afgewerkte douchebak.

 

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen