Blikvanger! Douche Rainmaker Select met glasplaat

De Rainmaker Select hoofddouche van Hansgrohe is de eerste douche met een straalplaat van glas. Daardoor ziet deze design douche er fantastisch uit, functioneert perfect met maar liefst drie verschillende douchestralen én is gemakkelijk schoon te houden. Een echte blikvanger in de badkamer!

Unieke straalplaat van glas

De unieke nieuwe straalplaat van de Hansgrohe design douche is gemaakt van wit glas. De nieuwe Rainmaker Select hoofddouche onderscheidt zich hiermee van alle andere douches. Groots in formaat, met drie verschillende douchestralen en een strakke look. De heldere en rechte vormen van de douche worden versterkt door het witte veiligheidsglas op de straalplaat. In combinatie met de verchroomde oppervlakken van metaal en de naadloze verbinding hiertussen zorgt dit voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling. Design, functie en techniek gaan bij Rainmaker Select hand in hand: de meer dan 200 gaatjes in de straalplaat zijn met een precisie-laser gesneden. De glazen straalplaat kan eenvoudig gedemonteerd en gereinigd worden.

Extra comfort: gebruik diverse straalsoorten tegelijk

De nieuwe Rainmaker Select douches zijn perfect te combineren met de nieuwe ShowerSelect Glass afbouwdelen, eveneens van Hansgrohe. Ook deze afbouwdelen zijn gemaakt van verchroomd metaal en voorzien van wit veiligheidsglas, waardoor zij perfect bij de Rainmaker Select douches passen en gemakkelijk schoon te houden zijn. Dankzij de bediening met de Select-knop kunnen verschillende straalsoorten tegelijkertijd worden gebruikt. De nieuwe ShowerSelect Glass inbouwthermostaten kunnen worden gemonteerd op de iBox Universal, de al ruim 10 jaar bewezen betrouwbare inbouwtechniek van Hansgrohe.

Doucheplezier XXL

Hansgrohe hoofddouche van glas Rainmaker Select

De Rainmaker Select 460 hoofddouche is er in twee montage-uitvoeringen: met een douche-arm of met een plafondbevestiging. Met zijn 46 cm brede straalplaat en drie verschillende soorten douchestralen nodigt de douche echt uit tot comfortabel genieten. Zo omhult de brede en krachtige Rain-straal het lichaam als een tropische regenbui. En dankzij de 12 parelende waterstralen zorgt de RainStream-massagestraal voor een verkwikkend effect. De handige Mono-straal is een krachtige waterbundel, waarmee shampoo snel uitgespoeld kan worden en die ook zeer ontspannend werkt.

Luxe opvolger van klassieker

De Rainmaker Select 580 3jet hoofddouche is de nieuwe, luxueus uitgevoerde variant van de bekende en geliefde Raindance Rainfall hoofddouche. Deze  wordt direct op de wand, dus zonder douche-arm, gemonteerd. Met een lengte van 58 cm en de Schwall-straal die als een waterval voelt, haalt de gebruiker de natuur in huis. Ontdek de nieuwe Hansgrohe Rainmaker Select hoofddouches en alle handige functionaliteiten in de Noviteiten Webspecial van Hansgrohe

Voorbeelden Rainmaker Select

Klik op de foto's om vrijblijvend een brochure aan te vragen

Design douche met glazen plaat - Rainmaker Select met 3 verschillende straalsoorten van Hansgrohe

Design douche met glazen plaat - Rainmaker Select met 3 verschillende straalsoorten van Hansgrohe

Design hoofddouche met glasplaat - Rainmaker Select van Hansgrohe. Een blikvanger in de #badkamer #douche

Design douche met glazen plaat - Rainmaker Select met 3 verschillende straalsoorten van Hansgrohe

Bedieningsplaat douche Hansgrohe Rainmaker Select

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen