pinterest
Douche en ligbad in één van Artweger

Douche en ligbad in één van Artweger

Over het algemeen is de badkamer niet één van de grootste ruimtes in de woning. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg creatieve oplossingen om ruimte te creëren. De meeste mensen willen een douche én een ligbad, maar er is niet zo vaak plaats voor allebei. Met een goed badkamerontwerp kan dat vanaf nu anders. Het oude ligbad gaat eruit en wordt vervangen door de TWINLINE 2 van Artweger. Dit is een combinatie van een volwaardige douche en comfortabel ligbad. De clou is dat het ligbad aan één kant tot de vloer open is. Men stapt dus in en uit zoals bij een douche. De douchedeur van glas draait naar binnen, zodat de badkamervloer nagenoeg droog blijft.

FotoDouche en ligbad in één van Artweger   FotoDouche en ligbad in één van Artweger


Prachtige nieuwe tegelmuur

Dat bij het verwisselen van een ligbad een of meerdere tegels kapot gaan of er af moeten worden gehaald, is onvermijdbaar. Maar het is nu niet meer nodig om de tegelzetter in te schakelen. De installateur kan met de nieuwe ARTWALL elementen van Artweger de muur op een esthetische en eenvoudige wijze bekleden. Deze elementen worden direct op de bestaande tegels of muur bevestigd. Veilig,schoon, snel en mooi. De wand is verkrijgbaar in bordeaux, zand of groen. Er zijn geen voegen of naden maar een elegant glanzend aluminium profiel. Dit past perfect bij de ommanteling van het ligbad. Een geweldige upgrade van de badkamer, die in een paar uur kan worden gerealiseerd.

 

 

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen