Designradiatoren voor de badkamer

Designradiatoren voor de badkamer

Welke look je badkamer ook heeft, voor elke wens en stijl heeft Kermi een designradiator in het assortiment. De design radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Puur genieten van warmte, luxe en comfort in een badkamer in stijl.

Voorbeelden van designradiatoren

Badkamer met designradiator Tabeo van Kermi

Een radiator moet in eerste instantie behaaglijke warmte bieden. Daarnaast moet de radiator ook in de ruimte in het oog springen en schitteren als een fraai afgewerkt kunst-object. En tenslotte mogen de funktionele kenmerken zeker niet ontbreken. Designradiator Tabeo verwezenlijkt dit allemaal en is niet alleen ontworpen om gemonteerd te worden in badkamers. Het strakke ontwerp kenmerkt zich door vlakke- en platte verwarmingsbuizen, waarbij de geintegreerde handdoekbeugels hier volledig tot zijn recht komt.

Badkamer met designradiator Signo van Kermi #verwarming #radiator #badkamer

De nieuwste designradiator Signo van Kermi geeft de badkamer thermisch comfort en een esthetische uitstraling. Deze radiator kenmerkt zich door de strakke eenvoud en zijn vierkante verwarmingsoppervlakken. Je kan kiezen uit maximaal drie panelen onder elkaar. Deze zijn bevestigd aan een collectorenframe. Signo is ook verkrijgbaar in een tweekleurige versie. Hier vormen de verwarmingsoppervlakken een kleurcontrast met het collectorenframe en dit leidt tot een zwevend effect van de radiator.

Badkamer met designradiator Ideos van Kermi

Ideos is een energieke, levendige radiator voor transparante warmte. De ronde openingen die ontstaan zijn speels en passen bij veel hedendaags design in bijvoorbeeld de meubelindustrie. Een must voor de retro stylist! Deze designradiator heeft een tweetal accessoires, te weten; handdoekbeugel en een handdoekhaak.

Badkamer met designradiator Diveo van Kermi

De asymmetrische dwarsbuisradiator Diveo heeft een elegant, stijlvol en hedendaags ontwerp brengt verwarmings-comfort in elke badkamer. Deze radiator kenmerkt zich door klassiek ronde verwarmingsbuizen gemixt met hedendaagse vormen en functionele elementen. Behaaglijk comfortabel en uitstekende warmte-afgifte. Functionaliteit ontmoet comfort.

Badkamer met designradiator Casteo van Kermi

Badkamer radiator Casteo is door eenvoud en symmetrie heel bijzonder en heeft daardoor een onderscheidende uitstraling. De platte verwarmingsbuizen zijn geinspireerd op de hedendaagse trend. Door de grote openingen kunnen handdoeken eenvoudig opgehangen worden. De Casteo D is makkelijk in te plannen en kan uitstekend uw oude radiator vervangen. Ook verkrijgbaar als electrische bijverwarming of als Casteo-E voor volledig electrische radiator. Strak design en pure luxe.

Designradiator voor de badkamer. Geneo Quadris van Kermi

Geneo Quadris heeft opvallend design en is een echt pronkstuk. Door de horizontale strakke verwarmingsbuizen en de uitgekiende openingen kunnen handdoeken makkelijk ertussen worden gehangen. Deze radiator kan overal in huis ingepland worden.

Bekijk hier meer voorbeelden van designradiatoren & vraag vrijblijvend brochures aan.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP