pinterest
Designradiatoren voor de badkamer

Designradiatoren voor de badkamer

Welke look je badkamer ook heeft, voor elke wens en stijl heeft Kermi een designradiator in het assortiment. De design radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Puur genieten van warmte, luxe en comfort in een badkamer in stijl.

Voorbeelden van designradiatoren

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

Een radiator moet in eerste instantie behaaglijke warmte bieden. Daarnaast moet de radiator ook in de ruimte in het oog springen en schitteren als een fraai afgewerkt kunst-object. En tenslotte mogen de funktionele kenmerken zeker niet ontbreken. Designradiator Tabeo verwezenlijkt dit allemaal en is niet alleen ontworpen om gemonteerd te worden in badkamers. Het strakke ontwerp kenmerkt zich door vlakke- en platte verwarmingsbuizen, waarbij de geintegreerde handdoekbeugels hier volledig tot zijn recht komt.

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

De nieuwste designradiator Signo van Kermi geeft de badkamer thermisch comfort en een esthetische uitstraling. Deze radiator kenmerkt zich door de strakke eenvoud en zijn vierkante verwarmingsoppervlakken. Je kan kiezen uit maximaal drie panelen onder elkaar. Deze zijn bevestigd aan een collectorenframe. Signo is ook verkrijgbaar in een tweekleurige versie. Hier vormen de verwarmingsoppervlakken een kleurcontrast met het collectorenframe en dit leidt tot een zwevend effect van de radiator.

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

Ideos is een energieke, levendige radiator voor transparante warmte. De ronde openingen die ontstaan zijn speels en passen bij veel hedendaags design in bijvoorbeeld de meubelindustrie. Een must voor de retro stylist! Deze designradiator heeft een tweetal accessoires, te weten; handdoekbeugel en een handdoekhaak.

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

De asymmetrische dwarsbuisradiator Diveo heeft een elegant, stijlvol en hedendaags ontwerp brengt verwarmings-comfort in elke badkamer. Deze radiator kenmerkt zich door klassiek ronde verwarmingsbuizen gemixt met hedendaagse vormen en functionele elementen. Behaaglijk comfortabel en uitstekende warmte-afgifte. Functionaliteit ontmoet comfort.

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

Badkamer radiator Casteo is door eenvoud en symmetrie heel bijzonder en heeft daardoor een onderscheidende uitstraling. De platte verwarmingsbuizen zijn geinspireerd op de hedendaagse trend. Door de grote openingen kunnen handdoeken eenvoudig opgehangen worden. De Casteo D is makkelijk in te plannen en kan uitstekend uw oude radiator vervangen. Ook verkrijgbaar als electrische bijverwarming of als Casteo-E voor volledig electrische radiator. Strak design en pure luxe.

FotoDesignradiatoren voor de badkamer

Geneo Quadris heeft opvallend design en is een echt pronkstuk. Door de horizontale strakke verwarmingsbuizen en de uitgekiende openingen kunnen handdoeken makkelijk ertussen worden gehangen. Deze radiator kan overal in huis ingepland worden.

Bekijk hier meer voorbeelden van designradiatoren & vraag vrijblijvend brochures aan.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen