Designkranen sieren hedendaagse badkamers

Designkranen sieren hedendaagse badkamers

Designkranen van GROHE zijn een lust voor het oog. Daarbij zijn ze op het gebied van technologie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn deze badkamerkranen echte toppers. Ook oudere modellen worden herbekeken om ze perfect te laten passen in moderne badkamers. Dankzij gebruiksvriendelijke verbeteringen en een nieuw design beantwoorden deze designklassiekers aan de hedendaagse normen. Zo ook de mooie Lineare kranen-serie voor de badkamer.

Nieuwe look en meer gebruikscomfort voor Lineare-kranen

De populaire Lineare-kranen werden tien jaar geleden op de markt gebracht en behoren nu al tot de designklassiekers. Bij de uitgebreide en vernieuwde Lineare-reeks is het tijdloze elegante design verder uitgewerkt en de kraan herontworpen.

Moderne badkamer met designkraan voor het bad uit de Lineare serie van Grohe #badkamer #bad #badkraan #designkraan

Compacte afmetingen en strak design

De kranen hebben een gloednieuwe look en tal van slimme, gebruiksvriendelijke verbeteringen. De uitloop is hoger geplaatst en heeft een grotere voorsprong waardoor er veel ruimte is om de handen comfortabel te wassen. Dat zorgt keer op keer voor een aangename ervaring.

Grohe designkraan wastafel badkamer. Kraan Lineare #design #badkamer #wastafel #kraan #grohe

De meest opvallende eigenschappen zijn de compacte afmetingen en het strakke design. Lineare combineert de meest slanke kraanbehuizing die GROHE ooit gemaakt heeft met een vlakke uitloop en een visueel ingetogen handgreep. Het resultaat is een kraan met opmerkelijk evenwichtige proporties.

De perfecte match voor alle vierkante en ronde keramiek

Het architecturale design combineert cilindrische vormen met elegante rechte randen in een aantrekkelijk, ogenschijnlijk gewichtloos design. Soepele overgangen geven de kraan een universele uitstraling waardoor Lineare de perfecte match wordt voor alle mogelijke vierkante en ronde keramiek.

GROHE designkranen badkamer Lineare-serie #design #badkamer #kranen

De uitgebreide reeks modellen omvat een wastafelkraan met draaibare uitloop, een vrijstaande badvuller, een op de muur gemonteerd wastafelmodel en een wastafelexemplaar met drie gaten. Varianten zijn verkrijgbaar in schitterende verchroomde afwerking en matte SuperSteel.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief