JEE-O

We energise your moments

Te gek design voor de badkamer van JEE-O

Ben je op zoek naar design voor de badkamer? Het Nederlandse merk JEE-O heeft prachtig en stoer sanitair en weet ons elke keer weer te verrassen met nieuwe producten.

Vrijstaand bad gezien op TV...

De badkamerproducten van JEE-O zijn hot! Zo zagen we onlangs het JEE-O by DADO Maya bad in een uitzending van het VT Wonen programma ‘verbouwen of verhuizen’. In deze aflevering was aan Marloes en Nick de keuze of ze na een make-over in de huidige woning wilden blijven wonen of toch zouden gaan verhuizen.

Metamorfose van de zolder tot badkamer in programma Verbouwen of Verhuizen met vrijstaand bad Maya by Dado van JEE-O #badkamer #design

In deze aflevering was aan Marloes en Nick de keuze of ze na een make-over in de huidige woning wilden blijven wonen of toch zouden gaan verhuizen. De woning werd waanzinnige verbouwd en de ongebruikte zolder kreeg een metamorfose en werd een prachtige slaapkamer met te gekke relaxruimte/badkamer. De interieurstylist koos voor deze ruimte onder andere voor dit vrijstaande bad van Jee-O. Marloes en Nick kozen zonder twijfel om te blijven in hun gerenoveerde woning. Het was dan ook echt heel mooi geworden vonden wij! Lees hier meer over dit bad.

Volgens de laatste trends

Trend: zwart in de badkamer. Zwarte kranen en douche uit de Slimline Black kranenserie - design by JEE-O

Allemaal gaaf design voor de badkamer en de ontwerpers van JEE-O staan gelukkig niet stil. Omdat zwart tegenwoordig de trend is in de badkamer, heeft het designmerk de Slimline kranenseries nu ook in het zwart geïntroduceerd. De serie bestaat uit een vrijstaande douche, een vrijstaande badvuller, mixers, een opbouw wastafelkraan, douchekoppen voor aan het plafond en aan de wand en een handdouche met muurhouder. Lees hier meer over Slimline Black.

Overigens is dit de tweede zwarte badkamer serie van het Nederlandse merk, want vorig jaar introduceerde JEE-O de prijswinnende Soho kranenserie is er in het zwart.

Binnenkort zal JEE-O op de beurs ISH in Duitsland wederom met nieuw en trendy design komen, is ons beloofd. Wij kijken er naar uit en houden je natuurlijk op de hoogte!

JEE-O bad met de designers op de beurs
Designer Lammert Moerman met JEE-O bad

Bekijk hier meer design producten van JEE-O

Fotografie: Denise Keus

BROCHURE AANVRAGEN

Jee-O Bathroom Collection -
Jee-O Bathroom Collection

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen