Riho

BADEN | DOUCHES | MEUBELS | THERMAE

Luxe in de badkamer met vrijstaand design bad Modesty

Het toppunt van een luxe badkamer vinden wij toch wel een vrijstaand bad. Zo’n heerlijk bad is niet alleen super comfortabel, maar ook een echte ‘eyecatcher’ in elke badkamer. Wat is er nou fijner dan na een drukke dag heerlijk tot rust te komen in een schuimend bad in je mooie badkamer? De specialisten van Riho weten alles van badkamerdesign en sanitair en ontwikkelden een prachtig nieuw bad van acryl. In dit artikel vertellen we je meer over de bijzonderheden van dit bad.

Bad van hoogwaardig acryl

Riho heeft een passie voor sanitair en die is duidelijk te herkennen in de eigentijdse ligbaden en whirlpools. Het nieuwste bad Modesty is alweer een echte blikvanger: een vrijstaand design bad met een luxe uitstraling, fijn ligcomfort en grote gebruiksvriendelijkheid.

Vrijstaand design bad Modesty. Luxe acryl bad van Riho #badkamer #bad #riho #modesty

Modesty is een prachtig, ovaalvormig bad met een fraaie slanke rand. Omdat het ligbad is gemaakt van hoogwaardig wit acryl, is het weinig gevoelig voor kalkaanslag en gemakkelijk schoon te maken. Door de dunne randen heeft het bad een ruime binnenmaat en veel ligcomfort. 

Vrijstaand design bad Modesty. Luxe acryl bad van Riho #badkamer #bad #modesty #riho

Het bad kan worden gecombineerd met Riho Fall; een geïntegreerde badvuller, die een losse kraan overbodig maakt en het bad een nog mooier plaatje maakt. Iets voor jouw droombadkamer? 

Modesty is verkrijgbaar in de afmetingen 170 x 76 cm 

Wil je meer informatie over de luxe baden van Riho? Download hier het Badkamer Noviteiten Magazine Bezoek ook de website van Riho ter inspiratie en voor meer informatie. 

BROCHURE AANVRAGEN

RIHO -
RIHO

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen