Design Award voor glazen wastafelkraan Axor Starck

Design Award voor glazen wastafelkraan Axor Starck

De bijzondere glazen Axor Starck V wastafelmengkraan met draaikolk is voor de tweede keer dit jaar onderscheiden met een internationale design award. Het is dan ook een kraan met uitzonderlijk design, ontworpen door topdesigner Philippe Starck. Een juweel voor de badkamer!

Beste badkamerdesign

De Axor Starck kraan is onlangs bekroond met de Elle Decor International Design Award in de categorie "Beste badkamerdesign". Interieur magazine Elle Decoration toont de wereldwijde interieurstijlen en informeert over actuele trends in design. De designkraan van Philippe Starck is hiermee niet alleen meer onder de aandacht van designers, maar vooral ook van design-geïnteresseerd publiek met een liefde voor innovaties in de badkamer.

Glazen design wastafelmengkraan van Philippe Starck - Axor Starck V

De uitloop van de kraan is gemaakt van organisch gevormd kristalglas, een bijzonder duurzaam materiaal. Met de schoonheid en de dynamiek van de draaikolk verbindt de glazen kraan de aspecten van het water bij de wastafel. Bovendien heeft de kraan een waterdoorlaat van slechts 4 liter water per minuut. Een duurzaam en innovatief badkamer product van de design-afdeling van Hansgrohe.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief