pinterest
Design Award voor glazen wastafelkraan Axor Starck

Design Award voor glazen wastafelkraan Axor Starck

De bijzondere glazen Axor Starck V wastafelmengkraan met draaikolk is voor de tweede keer dit jaar onderscheiden met een internationale design award. Het is dan ook een kraan met uitzonderlijk design, ontworpen door topdesigner Philippe Starck. Een juweel voor de badkamer!

Beste badkamerdesign

De Axor Starck kraan is onlangs bekroond met de Elle Decor International Design Award in de categorie "Beste badkamerdesign". Interieur magazine Elle Decoration toont de wereldwijde interieurstijlen en informeert over actuele trends in design. De designkraan van Philippe Starck is hiermee niet alleen meer onder de aandacht van designers, maar vooral ook van design-geïnteresseerd publiek met een liefde voor innovaties in de badkamer.

FotoDesign Award voor glazen wastafelkraan Axor Starck

De uitloop van de kraan is gemaakt van organisch gevormd kristalglas, een bijzonder duurzaam materiaal. Met de schoonheid en de dynamiek van de draaikolk verbindt de glazen kraan de aspecten van het water bij de wastafel. Bovendien heeft de kraan een waterdoorlaat van slechts 4 liter water per minuut. Een duurzaam en innovatief badkamer product van de design-afdeling van Hansgrohe.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen