De stilste ventilator voor badkamer & toilet BTV-ssst

De stilste ventilator voor badkamer & toilet BTV-ssst

De nieuwste badkamer- en toiletventilator van Itho Daalderop heeft het laagste geluidsniveau in zijn klasse en is daarnaast zeer energiezuinig. De BTV-ssst kan op twee snelheden ventileren en heeft een terugslagklep die voorkomt dat koude lucht de woning binnenkomt als de ventilator uit staat. De nieuwe ventilator voldoet aan de vraag naar betaalbare badkamer- en toiletventilatoren met een laag geluidsniveau.

Ventilator met twee snelheden

De BTV-ssst is een badkamer- en toiletventilator die op twee snelheden kan ventileren; laagstand en hoogstand. Bij laagstand wordt 35 m³ per uur geventileerd op een geluidsniveau van 14 dB(A). Deze snelheid wordt toegepast wanneer continue ventilatie gewenst is, bijvoorbeeld in vochtige woningen. Hoogstand wordt toegepast wanneer kort en krachtig ventileren gewenst is, bijvoorbeeld na het douchen of een toiletbezoek. Bij hoogstand wordt 75 m³ per uur geventileerd op een geluidsniveau van 29 dB(A). De snelheid is bij installatie instelbaar en naderhand aan te passen.

Laag geluidsniveau en energieverbruik

Naast het lage geluidsniveau is deze ventilator uniek vanwege het lage energieverbruik. De ventilator is in beide snelheden zeer energiezuinig (4,3W en 6,8W), waardoor continue ventilatie mogelijk is. Daarnaast wordt het vuil via de randen weggezogen, waardoor dit niet zichtbaar is. De terugslagklep voorkomt dat koude lucht de woning binnenkomt als de ventilator uitstaat.

Itho Daalderop de stilste badkamer ventilator BVT-ssst

Over Itho Daalderop
Itho Daalderop is producent van innovatieve en duurzame producten voor verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek. Het bedrijf streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond, duurzaam en betaalbaar binnenklimaat. Dit alles onder het motto: ‘Climate for life’.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief