pinterest
De inbouw wandmengkraan van KLUDI BALANCE

De inbouw wandmengkraan van KLUDI BALANCE

KLUDI heeft zijn bekroonde serie KLUDI BALANCE uitgebreid met een inbouw wandmengkraan, die zeer goed geschikt is voor gebruik in combinatie met een waskom. De serie wordt gekarakteriseerd door strakke vlakken en heldere lijnen. Door de combinatie met softe rondingen, zijn de producten van de serie KLUDI BALANCE geschikt voor badkamers die actuele trends vooruit zijn, maar ook voor traditionele badkamerontwerpen.

De waskom is een opkomende trend in de huidige badkamer. KLUDI speelt hier mooi op in met de nieuwe tweegats inbouw wandmengkraan voor de wastafel van de KLUDI BALANCE serie. De wandmengkraan is voorzien van de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele producten toepast. De richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator kan met één vingerbeweging en zonder gereedschap tien graden versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel.

De cilindrische uitloop van de KLUDI BALANCE wandmengkraan is in de lengtes 180 en 230 mm verkrijgbaar. De kranen zijn vrijwel overal toepasbaar, door de geringe inbouwdiepte van 45mm (tot max. 75mm) van het inbouwdeel. KLUDI  BALANCE producten zijn met de PLUS X Award 2011 en de iF Design Award 2012 gekroond en hebben zoals alle KLUDI producten 5 jaar garantie.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen