Comfortabel douchen voor het hele gezin

Steeds vaker wordt een badkamer uitgerust met alleen een douche in plaats van een bad. Hoewel een ligbad natuurlijk altijd fijn is om te hebben, wint de douche aan populariteit. Wat zijn de voornaamste redenen hiervoor? En hoe kun je met het hele gezin, eventueel inclusief heel jonge kinderen en ouderen, comfortabel gebruikmaken van de douche? We vertellen je graag meer over de vele verschillende opties en mogelijkheden wat betreft de keuzes voor en douche in jouw badkamer.

Inloopdouche of een moderne 'wet room'?

Een wet room is een goede oplossing voor mensen die slecht ter been zijn, of voor gezinnen met kinderen. De gehele badkamer ruimte is in dit geval meestal volledig betegeld en men hoeft niet in een cabine te klimmen om onder de douche te gaan staan. Een van de grootste voordelen voor mensen die slecht ter been zijn: je kunt eenvoudig een zitje in de ruimte plaatsen om comfortabel te douchen.

Comfortabel douchen voor het hele gezin. Wat zijn de b=mogelijkheden voor jouw badkamer #douchen #inloopdouche #badkamer

Luxe douchen en water besparen

Een luxe regendouche kom je steeds vaker tegen in luxe hotels. De douchekop van een dergelijke douche is kingsize te noemen. Deze douchekop kan boven een bad worden gemonteerd, maar ook in een douchecabine of in een inloopdouche. Dit type douche geeft een luxe gevoel vanwege de grote kracht waarmee het water naar beneden komt.

Een regendouche wordt ook wel een stortdouche genoemd en kan in een waterbesparende versie worden gekocht. Overigens zijn er ook gadgets die je kunnen helpen met het besparen van water, zoals handige douchewekkers en elektrische douchekoppen met ingebouwde timers.

Besparen op water, stroom en gas

Wil je een nieuwe douche of een badkamer laten installeren? Of wil je jouw bestaande badkamer een update geven? Dan is het verstandig om alvast te letten op besparende apparatuur en douchekoppen voor in de te verbouwen ruimte. Kies je voor een douchezuil? Dan heb je de beschikking over douchekoppen op verschillende hoogtes.

Ook wat betreft een bad kun je kiezen voor een luxe bubbelbad met waterbesparende opties of zelfs voor een heerlijke jacuzzi. Spaar kosten uit voor stroom en gas en het verwarmen van de ruimte door de energieleveranciers op de markt kritisch te vergelijken. Kies voor en contract voor een jaar en vergelijk de beste deals voor stroom en gas ieder jaar opnieuw. Zo profiteer je van de beste tarieven en heb je geen zorgen over jouw stroomrekening na het bouwen van de nieuwe douche- of badkamer.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen