Heerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra

Heerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra

Ben je op zoek naar een nieuw bad voor de badkamer? Denk dan ook eens aan een whirlpool voor ultieme ontspanning en een luxe gevoel. De Cleopatra baden & whirlpools zijn dieper dan andere baden en hebben een goede pasvorm. Ze kunnen dienen als bad, maar als je even de tijd hebt om echt te ontspannen zet je de jets aan. Dan kom je zeker als herboren uit je bad! Cleopatra heeft baden in verschillende modellen en stijlen met alle mogelijke soorten jets en kleuren led-verlichting.

Ontspannen in je eigen bubbelbad

Alle baden van Cleopatra zijn ook als whirlpool leverbaar met verschillende systemen. Bij het Spa-systeem wordt lucht vanuit de bodem het bad ingeblazen. Het Hydro-systeem heeft krachtige waterstralen vanuit de zijkant met bubbeleffect vanuit de bodem. Deze twee systemen kunnen ook worden gecombineerd: het Combi-systeem heeft krachtige waterstralen vanuit de zijkant met bubbeleffect vanuit de bodem, waarbij altijd één van beide kan worden uitgeschakeld. En dan is er ook de mogelijkheid tot het Dubbel-systeem: bij de grotere baden van de Luxus Line is het mogelijk om in het combi-systeem het aantal hydro jets te verdubbelen. De baden zijn ook verkrijgbaar met (gekleurde) led-verlichting.

 Cleopatra LuxusLine whirlpool en bad
Whirlpool LuxusLine

   

Cleopatra whirlpool LuxusLine
LuxusLine

Cleopatra whirlpool WellPool
Whirlpool WellPool

Cleopatra whirlpool Lounge WellPool
Whirlpool Lounge Wellpool

In het wellness Experience Center van Cleopatra kan je nu de nieuwste wellness-producten voor de badkamer zelf uitproberen. Een innovatief douche-systeem, een modulaire stoomcabine of een luxe bubbelbad met ingebouwde verlichting, alles staat vanaf vandaag in één mooi ontworpen mini-wellness center klaar om te proberen. Hier kan je op afspraak de luxueuze spa-faciliteiten zelf uitproberen.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief