pinterest
Heerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra

Heerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra

Ben je op zoek naar een nieuw bad voor de badkamer? Denk dan ook eens aan een whirlpool voor ultieme ontspanning en een luxe gevoel. De Cleopatra baden & whirlpools zijn dieper dan andere baden en hebben een goede pasvorm. Ze kunnen dienen als bad, maar als je even de tijd hebt om echt te ontspannen zet je de jets aan. Dan kom je zeker als herboren uit je bad! Cleopatra heeft baden in verschillende modellen en stijlen met alle mogelijke soorten jets en kleuren led-verlichting.

Ontspannen in je eigen bubbelbad

Alle baden van Cleopatra zijn ook als whirlpool leverbaar met verschillende systemen. Bij het Spa-systeem wordt lucht vanuit de bodem het bad ingeblazen. Het Hydro-systeem heeft krachtige waterstralen vanuit de zijkant met bubbeleffect vanuit de bodem. Deze twee systemen kunnen ook worden gecombineerd: het Combi-systeem heeft krachtige waterstralen vanuit de zijkant met bubbeleffect vanuit de bodem, waarbij altijd één van beide kan worden uitgeschakeld. En dan is er ook de mogelijkheid tot het Dubbel-systeem: bij de grotere baden van de Luxus Line is het mogelijk om in het combi-systeem het aantal hydro jets te verdubbelen. De baden zijn ook verkrijgbaar met (gekleurde) led-verlichting.

 FotoHeerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra
Whirlpool LuxusLine

   

FotoHeerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra
LuxusLine

FotoHeerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra
Whirlpool WellPool

FotoHeerlijk bubbelen in de baden van Cleopatra
Whirlpool Lounge Wellpool

In het wellness Experience Center van Cleopatra kan je nu de nieuwste wellness-producten voor de badkamer zelf uitproberen. Een innovatief douche-systeem, een modulaire stoomcabine of een luxe bubbelbad met ingebouwde verlichting, alles staat vanaf vandaag in één mooi ontworpen mini-wellness center klaar om te proberen. Hier kan je op afspraak de luxueuze spa-faciliteiten zelf uitproberen.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen