Blauw blauwer blauwst!

De kleur blauw is van oudsher de kleur voor koningshuizen en geeft pracht aan het interieur. Blauw wordt geassocieerd met licht en ruimte en werkt bovendien kalmerend. Daarnaast zijn blauwtinten heel makkelijk en stijlvol te combineren met veel andere kleuren en materialen. Perfect dus voor de badkamer en de toiletruimte!

Combineer blauwe accessoires of wandafwerkingen bijvoorbeeld met natuurlijke materialen als hout, beton en koper. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast tussen frisheid en warmte in het interieur. Reden genoeg om de kleur blauw te vieren! Wij hebben de mooiste blauwe items voor de badkamer voor je op een rij gezet.

Geberit badkamerserie iCon met praktische opbergruimte voor kleinere badkamers en toiletruimte #geberit #badkamer #badkamerinspiratie #badkamermeubel #icon #badkamerserie

Geef de wand achter je badkamermeubel een frisse blauwe kleur zoals Blue Pearl van Paint & Paper Library. Zet een catchy badkameraccessoire in dezelfde kleur in een nis of open vak van je badkamermeubel (helemaal van nu). De badkamerserie iCon van Geberit leent zich hier perfect voor en heeft praktische opbergruimte voor kleine badkamers en toiletruimtes zonder in te leveren op de bewegingsruimte.

Sealskin douchegordijn #douche #douchegordijn #badkameridee #badkamerinspiratie #sealskin

Begin je ochtendroutine in stijl achter een blauwe zee met douchegordijn Blend van Sealskin. De spikkels lijken haast natuurlijk te zijn ontstaan en versmelten langzaam vanuit een zachte tint naar een volle diepblauwe kleur. Een onvergetelijke look in je badkamer.

Monolith Plus sanitairmodule met Geberit toilet Smyle #geberit #monolith #toilet #badkamer #smyle

De kleur blauw vertraagt de menselijke stofwisseling en kan een kalmerend effect hebben op de gemoedstoestand. Daarom heeft Geberit aan de Monolith Plus sanitairmodule een blauw oriëntatie lichtje toegevoegd. Zo is je toiletbezoek 's nachts of 's ochtends vroeg als het nog donker is heel gemakkeljk. Met de Geberit Monolith sanitairmodule is het ook mogelijk om een bestaande toiletcombinatie, zowel wandhangend als vloerstaand, snel en eenvoudig te vervangen. Daarmee is deze ideaal voor het moderniseren van badkamers en toiletruimtes.

Geberit Sigma21 bedieningsplaat met behang massingberd deep blue van Little Greene #maakjeeigenbedieningsplaat #bedieningsplaat #toilet #sigma21 #geberit

Creëer een toiletruimte met een persoonlijke uitstraling met maakjeeigenbedieningsplaat.nl zoals deze Geberit Sigma21 bedieningsplaat met Massingberd Blossom behang deep blue van Little Greene. Met deze plaat vol bloemen Massingberd en kleurrijke vogels heeft je toiletruimte een leuke blauwe eyecatcher!

Tiger Tess toiletaccessoires #toilet #accessoires #toiletruimte #badkamer #Tiger

Style je toilet stijlvol in blauw met de toiletaccessoires van Tiger. De accessoires van Tiger Tess hebben een vriendelijke en zachte vormgeving, waardoor ze voor een ingetogen sfeer zorgen in je toiletruimte of badkamer. Met de mooie en slimme blauwe accessoires heb je geen last meer van zichtbare toiletreinigers op de grond of stapels reserverollen of vochtige doekjes in het zicht.

Wil je meer weten over de badkamerproducten in dit artikel? Vraag dan hier de Geberit brochure aan voor informatie over de badkamermeubels, toiletten en bedieningsplaten. Of bezoek de Geberit website. Wil je meer weten over de accessoires van Tiger en Sealskin? Bezoek hier de website van Tiger en hier de website van Sealskin 

BROCHURE AANVRAGEN

Geberit badkamer magazine -
Geberit badkamer magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen