Bidetdouches & multifunctionele toiletbrillen

Bidetdouches & multifunctionele toiletbrillen

Verwarmde toiletbrillen met douche-föhn functie met of zonder afstandsbediening. En het compacte design van de modellen sluit naadloos aan op ieder toilet. Comfort, echte hygiëne en na elk bezoek aan het toilet steeds het het 'fris gedoucht' gevoel.

Fris na elk toiletbezoek

Water is de enige manier om echt goed te reinigen. Met deze innovatieve toiletoplossingen kunnen de billen met lichaamswarm water worden schoonmaakt. De warmwater toiletdouches zijn naar wens in te stellen; zo kan de temperatuur aangepast worden, de straalsterkte bepaald worden en is er een ladydouche aanwezig voor de vrouw. Bovendien is het ook mogelijk de billen naderhand te drogen met de ingebouwde föhn. Of je nu kiest voor het comfort van een elektronische bidet wc, of voor het gemak van een toiletdouche, voortaan voel je je echt fris en schoon. Van opzetbril met geïntegreerde douchefunctie tot compleet toiletsysteem. Een dagelijks schoon en fris gevoel is hierdoor voor iedereen binnen handbereik.

Aangepast toilet

Mobiliteitsverlies, zowel permanent als tijdelijk kan soms pijnlijk en frustrerend zijn. Zeker als iets eenvoudigs als een gang naar het toilet moeilijk wordt. Ook voor deze groep mensen en ouderen is dit een ideale oplossing waarbij de hygiëne gewaarborgd is, zonder een beroep op anderen te hoeven doen. Een bidet garandeert de zelfredzaamheid op het toilet, want dat is toch iets essentieels voor iedereen.

Badkamer - Geberit toilet via bidetdouche.nl

Badkamer met toilet Geberit Monolith via Bidetdouche.nl

Bewaren

Brochure over Bidetdouches & multifunctionele toiletbrillen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP