Meer bewegingsvrijheid met pendelbare douchewanden van HSK

De nieuwe, pendelbare douchewanden van de populaire douchecabine series Atelier en Atelier Pur van HSK zorgen voor veel bewegingsvrijheid. Vanaf nu kunnen de deurvleugels na het douchen gewoon aan de binnenzijde afdruppelen, beluchten en drogen. Bovendien zorgt de pendeldeurtechniek van de tijdloos chique douchewanden voor comfortabel in- en uitstappen en meer bewegingsvrijheid. Zelfs in krappe situaties!

Eenvoudig en veilig in het gebruik

Grenzeloze vrijheid en helder design in de badkamer; door het nieuwe glasvlakke pendelbeslag van HSK kunnen de deuren gemakkelijk naar binnen en buiten worden gedraaid, zodat naar behoefte meer plaats in de doucheruimte ontstaat. Het pendelscharnier met hoogwaardige afwerking verschijnt in een tijdloos ontwerp en biedt tegelijkertijd een liftsysteem voor de comfortabele bediening. Elegant als een juweel en de daarbij toch doelbewuste greep oplossingen ronden de tijdloze esthetiek af. Klik op de foto voor meer informatie over douchecabine series Atelier en Atelier Pur van HSK

Douchecabine met pendeldeuren voor meer bewegingsvrijheid - Serie Atelier van HSK

De nieuwe pendeldeurtechniek biedt ook in krappe ruimtesituaties de grootst mogelijke bewegingsvrijheid. De mogelijkheid om de deurvleugels naar binnen en naar buiten te kunnen zwenken, garandeert het gemakkelijke in en uitstappen en veel plaats in de doucheruimte–naar eigen behoefte.

Douchewand met pendeldeuren voor meer bewegingsvrijheid - Serie Atelier Pur van HSK

Bekijk hier meer producten van badkamerexpert HSK

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen