pinterest
BetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg

BetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg

BetteSchmiddem II met rechtere en extra brede badrand

Oefening baart kunst en daarom zijn product opvolgers vaak de finishing-touch en kunnen deze extra voordelen opleveren. Huidige leidmotieven worden verfijnd, er is ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën en producten worden weer in een nieuw daglicht geplaatst waardoor ontwikkeling mogelijk wordt. Dat is precies het geval bij het nieuwe rechthoekige ligbad van Bette, de specialist voor bad objecten van staal/ emaille. Met het model BetteSchmiddem II heeft de producent de vormgeving doorontwikkeld en nog een tikkeltje puristischer gemaakt.

Dit is voornamelijk te zien door de functionaliteit en de brede badrand aan één zijde van de BetteSchmiddem II. Het rechte lijnenspel wordt geaccentueerd. Omdat de in de badrand van de BetteSchmiddem geïntegreerde inloopgarnituur niet meer leverbaar was, reageerde het bedrijf snel en doelbewust. “Dankzij onze expertise op het gebied van werktuigbouw waren we in staat om op korte termijn in te spelen op de veranderde randvoorwaarden. We hebben de oorspronkelijke vormgeving opgepakt en in de productie aangepast”, zegt Thilo C. Pahl, directeur-grootaandeelhouder van Bette. Uit het voorlopermodel ontstond zo als de slimme variant de BetteSchmiddem II – een ligbad met een doorgaande horizontale uitstraling.

FotoBetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg   FotoBetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg

Een ligbad waarvan de voordelen duidelijk zichtbaar zijn: de brede badrand dient als zitvlak of kan worden gebruikt om badspullen neer te zetten. Pahl: “We creëren hiermee meer ruimte en een doordachte mogelijkheid om badbenodigdheden binnen handbereik te hebben.” Vooral voor mensen met een mobiliteitsbeperking of voor ouderen maakt dat de toegankelijkheid en het instappen veel gemakkelijker. “De veranderende behoeften vormen een actueel thema in de badkamerarchitectuur en wij spelen daar bewust op in. Met BetteSchmiddem II interpreteren we niet alleen de esthetische tijdgeest, maar denken ook aan de gebruikswaarde van het ligbad, en dat generatie-overkoepelend.”

In lijn met de visie van kwaliteit van leven door gezondheid (tegenwoordig ook wel healthiness genoemd) leveren moderne badobjecten naast aspecten als design en ontspanning ook een tastbare meerwaarde door meer comfort en veiligheid. BetteSchmiddem II voldoet ruimschoots aan deze eisen, ook door de royale ergonomische binnenvorm. In 210 liter water zijn niet alleen moeiteloos meerdere zit- en ligposities mogelijk, maar ook echt badplezier en pure ontspanning. Het brede zijvlak dient daarbij als extra comfortzone – voor, tijdens en na het baden.

FotoBetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg   FotoBetteSchmidden II ligbad comfortzone: het vervolg

Overloop – naar keuze aan de brede of smalle zijde

Bette speelt met zijn moderne productietechnologie flexibel in op uiteenlopende plattegronden. De brede rand van de BetteSchmiddem II is leverbaar in verschillende varianten: al naar gelang de architectonische uitgangspunten of de persoonlijke voorkeur kan de overloop aan de brede of de smalle zijde worden aangebracht, terwijl de afvoer in het midden – in de praktijk bij gebruikers alom geaccepteerd – is gebleven. Desgewenst kunnen ook de mengkranen individueel gepositioneerd worden.

De naam zegt het overigens al: net als het voorlopermodel is de Schmiddem II ontworpen door de bekende Berlijnse vormgever Jochen Schmiddem, die met zijn ontwerpen innovatieve principes combineert met een doordachte, harmonische vormgeving. Multifunctionele en hoogwaardige producten dragen zijn handschrift en worden niet in de laatste plaats daarom wereldwijd onderscheiden met gerenommeerde designprijzen.

Naast vormgeving en functie speelt ook de duurzaamheid bij de producten van Bette een grote rol. De duurzame badobjecten bestaan uit natuurlijke grondstoffen als titaanstaal, glas en water, ze zijn vrij van vervangende materialen en kunststof en daarnaast bijzonder huidvriendelijk en hygiënisch. De Bette fabriek in Delbrück combineert geavanceerde productietechniek met ambachtelijk handwerk, want alleen op die manier kunnen innovatieve badobjecten worden gerealiseerd.

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen