Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Betonnen wastafels van Thebalux

Ben je op zoek naar een wastafel voor de badkamer? Een wastafel van beton is trendy en past goed in vele ontwerpen badkamers. Met de herkenbare grijze kleur geeft deze wastafel de ruimte een stoere en natuurlijke sfeer. Beton is prachtig te combineren met badkamermeubels van hout, maar ook met hoogglans kleuren. De betonnen wastafelbladen van Thebalux zijn nieuw in de collectie en hebben een mooie brede kom.

Betonnen wastafel met brede kom Thebalux badmeubel Allure

Wastafels van beton Allure

Een betonnen wastafel is een zeer geschikt en stijlvol alternatief voor een wastafel van natuursteen. De bekende lichtgrijze betonkleur is prachtig te combineren met hoogglans kleuren maar zeer zeker ook met hout decors zoals Bardolino eiken en Nebraska eiken. De betonnen wastafelbladen van Thebalux met grote brede waskom zijn er in 2 breedtematen, in 100cm breed en 130cm breed. Combineer de wastafels van beton met de onderkasten uit de serie Allure. De onderkasten zijn greeploos, met opbouwgreep of infreesgreep.

Wasbak van beton Allure van Thebalux

Sterk en met speciale coating

De wastafels van beton zijn sterk en voorzien van een speciale coating. De coating versterkt de uitstraling van het beton en biedt bescherming tegen vlekken. Mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan aan het beton dan bestaan er zelfs reparatiesets om de beschadiging weg te werken. Het is mogelijk om de wastafel van beton te leveren met 0 (zonder), 1 (enkel) of 2 (dubbel) kraangaten. De wastafels zijn 50cm diep en 9cm hoog. De wastafels hebben op beide maten een grote brede waskom.

In het wastafelprogramma van Thebalux kan er naast beton gekozen worden voor de materialen mineraalmarmer,  keramiek, glas en keratop.

BROCHURE AANVRAGEN

Thebalux badkamermeubelen -
Thebalux badkamermeubelen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen