Badkamerwanden in alle kleuren voor een stijlvolle droombadkamer

De wanden van je badkamer zijn de stijlmakers van deze ruimte. Veel is mogelijk en dat maakt het soms lastig kiezen. De bijzondere eigenschappen van de aluminium badkamerwanden van Bokmerk bieden de mogelijkheid om een badkamerwand in alle kleuren van de regenboog (en alle kleuren daartussen) uit te voeren. Het hangt van je eigen stijl af of je voor een fel kleurtje gaat of kiest voor voor sober. 

Geen kalkaanslag & schimmel

Welke kleur je ook kiest; het nano-effect van de beschermende coatinglaag zorgt ervoor dat er geen vervelende kalkaanslag ontstaat, ook niet in de douche-ruimte. De strakke wanden zijn voegloos, anti-bacterieel, laten geen strepen na en schoonmaken is een fluitje van een cent. Deze badkamerwanden blijven altijd net zo mooi als in het begin.


De meest voordelige renovatie van de badkamer

Net als de bekende keukenachterwanden worden de badkamerwanden uit één stuk geproduceerd. Het is niet nodig om de bestaande badkamerwand te verwijderen. De badkamerwanden worden als één geheel eenvoudig op de aanwezige achtergrond bevestigd. Geen voegen meer in het tegelwerk en dus ook geen schimmelvorming in de voegen. Op die manier wordt schoonmaken van de badkamer echt een peulenschil.


Oneindig veel mogelijkheden

Met de luxe badkamerwanden van Bokmerk zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Eén badkamerwand uit één stuk in één kleur? Meerdere panelen voor verschillende wanden in verschillende kleuren? Het is allemaal mogelijk. 

Bokmerk geeft je de droombadkamer die je altijd hebt gewild. En dat voor een prijs die elke vergelijking kan doorstaan. Vraag hier een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen