pinterest
Badkamervloeren: nieuws & trends

Badkamervloeren: nieuws & trends

Ben je van plan de badkamer te verbouwen? Onderschat dan het belang van de juiste badkamervloer niet. Vloeren zijn belangrijk voor de sfeer van de badkamer. Warme kleuren en natuurlijke materialen zijn populair. We zien vooral veel vloeren met houtlook (laminaat vloeren en kunststof vloeren) en natuurlijk met stip op één de keramische tegels.

Tegels voor de badkamervloer

De voordelen van tegels zijn helder: ze zijn duurzaam, doorgaans goedkoper dan alternatieve materialen en toepasbaar op zowel een houten als een betonnen ondergrond. XL-formaten zijn erg populair. Deze geven de badkamer een ruimtelijk aanzien. Afwisselende formaten en patronen kunnen natuurlijk bijzondere effecten opleveren. Maar kijk wel uit met een kleine badkamer, daar is afwisseling vaak teveel van het goede en lijkt de ruimte er alleen maar kleiner door. Noemenswaardig op tegelgebied zijn de zogenaamde look-a-likes: keramische tegels die niet van hout of natuursteen zijn te onderscheiden. Mooi zijn ook de handgemaakte Portugese tegels, voor een warme en klassieke sfeer in de badkamer.

Inspiratie en informatie

Kijk voor meer informatie en inspiratie op het gebied van badkamervloeren naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen