Laminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

Laminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

De Quick•Step® Lagune laminaat vloeren met houtlook zijn nu ook geschikt voor de badkamer en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Zelfs aan blote voeten voelt het als een natuurlijk warme houten vloer. De vochtbestendige laminaat vloer geven een warme sfeer aan de badkamer. De blinkende vloeren in de badkamer maken door deze oplossing plaats voor een vloer puur natuur, voor een ongekend luxe gevoel.

Quick-step  

Vochtbestendig laminaat

De combinatie van de rubberen strip aan de lange zijde en de sealing aan de kopse zijde, biedt een blijvende bescherming tegen vocht. Hierdoor kan het vocht niet in de vloer dringen en wordt zwelling en opbolling van de Quick•Step® laminaat vloer voorkomen bij toepassing in de badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes. Bovendien is de vloer voorzien van anti slip strips, zodat ook slippartijen uitgesloten zijn!

 

Tip voor uw badkamer

Gebruik de legrichting van deze donkere strips om je ruimte optisch te veranderen zonder dat je hiervoor aanpassingen hoeft te doen aan je woning. Wil je graag dat je kamer er breder uitziet? Leg je planken dan in dwarse richting. Een langere, smallere ruimte, creëer je dan weer door de planken in de lengte te leggen.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Quick-Step


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief