pinterest
Laminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

Laminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

De Quick•Step® Lagune laminaat vloeren met houtlook zijn nu ook geschikt voor de badkamer en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Zelfs aan blote voeten voelt het als een natuurlijk warme houten vloer. De vochtbestendige laminaat vloer geven een warme sfeer aan de badkamer. De blinkende vloeren in de badkamer maken door deze oplossing plaats voor een vloer puur natuur, voor een ongekend luxe gevoel.

FotoLaminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step   FotoLaminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

Vochtbestendig laminaat

De combinatie van de rubberen strip aan de lange zijde en de sealing aan de kopse zijde, biedt een blijvende bescherming tegen vocht. Hierdoor kan het vocht niet in de vloer dringen en wordt zwelling en opbolling van de Quick•Step® laminaat vloer voorkomen bij toepassing in de badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes. Bovendien is de vloer voorzien van anti slip strips, zodat ook slippartijen uitgesloten zijn!

FotoLaminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step   FotoLaminaat badkamervloeren met houtlook van Quick-Step

Tip voor uw badkamer

Gebruik de legrichting van deze donkere strips om je ruimte optisch te veranderen zonder dat je hiervoor aanpassingen hoeft te doen aan je woning. Wil je graag dat je kamer er breder uitziet? Leg je planken dan in dwarse richting. Een langere, smallere ruimte, creëer je dan weer door de planken in de lengte te leggen.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen