Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Badkamertrends & inspiratie bij het verbouwen van de badkamer

Heb je plannen om de badkamer te renoveren, verbouwen of te restylen? Dan is vast alle inspiratie welkom! In het mooie badkamermagazine UW Badkamer vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt voor jouw nieuwe droombadkamer.

Kijk binnen in inspirerende badkamers, kies je badkamerstijl in de stijlgids, ontdek de badkamertrends en laat je informeren met de tips voor het inrichten van je badkamer en het handige stappenplan. Alle informatie over relevante badkameronderwerpen wanneer je aan de slag wil met je badkamer. Bestel UW Badkamer magazine hier online.


Het badkamermagazine UW Badkamer is onderdeel van de serie glossy woonmagazines, elk zo'n honderd pagina's dik. Een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

In de woonmagazines vind je overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je naar de winkel gaat. Je kunt het badkamermagazine los bestellen of in een voordelig pakket samen met Uw Keuken, Uw Vloer en Uw haard.


Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen