pinterest
Nieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Nieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Wordt dit het jaar waarin jij jouw nieuwe droombadkamer gaat realiseren? Om zo snel en gemakkelijk te werk te kunnen gaan, hebben wij alvast dé badkamertrends voor dit jaar voor je op een rij gezet! Ontdek de zeven belangrijkste trends en vind uit welke materialen, vormen en kleuren je veel terug gaat zien en bepaal de trend die past bij jouw stijl en smaak. Zo ga je binnenkort voor een badkamer die past bij de laatste trends, maar waar je ook nog jarenlang van kunt genieten! 

Organisch, natuurlijke lijnen

We vinden in de badkamerwereld veel golvende lijnen. Wat je vooral veel gaat zien zijn ovalen spiegels en afgeronde kranen die authenticiteit en warmte brengen in jouw badkamerruimte. Past deze stijl helemaal bij jou? Maak het geheel dan af met een vergrijsde of pastelkleurige tint en/of print.

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends 

Ontdek hier alles over deze trend die je tevens eenvoudig kunt toepassen in een bestaande badkamer- en/of toiletruimte. 

Houd jij van hout?

Dat je natuurlijke materialen steeds meer terug ziet komen in de badkamerruimte is een feit. Het zorgt voor een echt statement en geeft een warme sfeer. Hout wordt steeds stijlvoller ingezet en vanuit die trend zie je veel houten badkamermeubelen en -kasten met reliëf. Een opvallende, gedurfde en smaakvolle trend wat ons betreft.

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Magisch marmer

Marmer in een badkamer is altijd een goed idee! Je kunt het toepassen in jouw wastafel, fonteintje of waskom. Wit Cararra marmer brengt een klassieke, zachte uitstraling met zich mee terwijl Portoro Gold en Dark Emperador zorgen voor een licht dramatische sfeer.

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Beken kleur met accessoires

Breng (eenvoudig) kleur in je badkamer en personaliseer de ruimte! Denk aan kranen, drukplaten, toiletten, waskommen, etc. Kleur toepassen in de badkamer klinkt heftiger dan het is. De meest gebruikte kleuren zijn voornamelijk goud, rosé goud, donkergrijs en koper en dit is perfect te combineren met de standaard zwart-, wit- en grijstinten. Dit kan zorgen voor een luxueuze of juiste stoere look. 

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Rond spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Het is misschien wel één van de meeste onderschatte meubels in een badkamer, maar o zo belangrijk! Zonder goed gekozen spiegel is jouw badkamer niet compleet. Dit jaar zie je volop (afge)ronde lijnen: een ronde of ovale spiegel of een exemplaar met afgeronde hoeken zorgt voor een statement in je badkamer. Tip: breid de spiegel uit met anti-dampfunctie en verlichting.

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Creëer een eenheid door kleur

Bij het fantaseren over of uitzoeken van een nieuwe badkamer denkt men al snel aan keuzes als 'bad of douche' of 'enkele of dubbele wastafel'? Over de kleur van de gehele badkamer wordt vaak later pas nagedacht. Toch is het één van de belangrijkste keuzes, omdat het veel effect heeft op de sfeer van je badkamer- en/of toiletruimte. Ga voor een prachtig kleurenpalet en stem de kleuren van je kranen en accessoires op elkaar af. Zo creëer je een badkamer vol eenheid en harmonie.

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Klein budget

Ook met een klein budget ligt je droombadkamer nog steeds binnen handbereik. Duik in het uitgebreide badkameraanbod van Linie en haal het maximale uit de beschikbare ruimte én uit je budget!

FotoNieuw jaar, nieuwe badkamer? Dé badkamertrends

Heb je na het lezen van dit artikel helemaal zin gekregen om je badkamer een metamorfose te geven? Vraag voor meer inspiratie bij X2O informatie aan! 

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen