Badkamertrend: hygiëne & comfort in de moderne badkamer

Badkamertrend: hygiëne & comfort in de moderne badkamer

Een schone en hygiënische badkamer en toiletruimte willen we allemaal wel. Met de innovaties en de slimme technische snufjes voor de producten in deze veelgebruikte ruimtes in huis gaat dat steeds gemakkelijker en hygiënischer. De moderne badkamer van nu is dan ook, naast een mooie inrichting, 'Smart & Clean'. In dit artikel lees je hoe jij jouw badkamer ook slim en hygiënisch houdt. 

Hygiëne kampioen: het moderne toilet

Villeroy boch toilet vicare VIFRESH SLIMSEAT via Sanidrome #villeroyboch #toilet #sanidrome

Villeroy & Boch Vicare Vifresh Slimseat

Steeds vaker zien we innovaties om het toilet hygiënischer, maar ook comfortabeler te maken. De douchewc heb je misschien wel eens gezien op vakantie. In Japan zijn deze douchewc’s om het onderlichaam te reinigen dan ook heel normaal in huizen, hotels en openbare gebouwen. Wel 80% van de huishoudens in Japan heeft standaard een douchewc.

Geberit Aquaclean Tuma douchetoilet via Sanidrome #badkamertrend #toilet #geberit #sanidrome

Aquaclean Tuma douchetoilet

Inmiddels zijn steeds meer Nederlanders enthousiast over de douchewc als een luxeproduct. Met één druk op de knop, of op de afstandsbediening, reinig je het onderlichaam met een warmwater spoeling en droog je dit ook weer door middel van de föhn. Zo wordt de douchewc een ware wellness beleving! De douchewc wordt niet alleen gezien als luxeproduct, ook wordt het onderlichaam hygiënischer en grondiger schoongemaakt na een toiletbezoek. En is het beter voor het milieu, omdat je bespaart op toiletpapier.

Villeroy Boch toilet antibacterieel

Villeroy & Boch toilet anti-bacterieel

Naast de douchewc’s worden ook de ‘gewone’ toiletten steeds uitgebreider en hygiënischer. Denk aan een toilet zonder spoelrand, geïntegreerde toiletverfrisser en antibacteriële bescherming (lees meer). Of kies voor een CeramicPlus toplaag, die alle keramische oppervlakken hygiënisch schoon en onderhoudsvriendelijk maakt. Vuil en kalk hechten zich namelijk amper aan het oppervlak en ingedroogde kalkvlekken zijn in een handomdraai verwijderd. Ook wordt vloeistof omgezet in pareltjes die automatisch richting de afvoer rollen. Dat maakt het toilet onderhoudsarm en toch hygiënisch schoon! In de toekomst zullen er wellicht nog veel meer functionaliteiten worden toegevoegd aan het toilet, dus kies je voor een badkamer van nu? Dan mag een modern toilet met extra comfort en hygiëne niet meer ontbreken!

En slim en schoon toilet. Aquaclean toilet van Geberit #geberit #toilet #aquaclean

Geberit Aquaclean toilet met douchewc

Weg met de nare geurtjes!

Wie vindt het nou niet vervelend wanneer er nare luchtjes in het toilet hangen? De innovatie geurzuivering in het toilet behoort dan ook zeker tot de Smart & Clean trend en daarmee in de badkamer van nu. Eerder was deze geurzuivering onderdeel van een inbouwreservoir, nu kan echter iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Ook bestaande toiletten kunnen nu worden voorzien van geurafzuiging, waardoor onaangename geuren direct uit de toiletpot worden geneutraliseerd.

Zo lang mogelijk genieten van je nieuwe badkamer

Glazen douchecabine Sealskin #douche #douchen #douchecabine #sealskin #sanidrome

Sealskin douchecabine via Sanidrome

De afgelopen jaren zien we steeds vaker inloopdouches met glazen douchewanden terug in onze badkamers. Door middel van glazen wanden in een schuifdeur of in een stalen frame, creëren we een ruimtelijk gevoel en luxe sfeer. Maar hoe houd je de douchewand nou mooi en vooral ook schoon? Onderdeel van de Smart & Clean trend is onderhoudsgemak van de glazen douchewand, door middel van een beschermlaag. Een krachtige beschermlaag of coating, voorkomt kalk en vuil. Hierdoor kan je optimaal genieten van je (nieuwe) badkamer.

Schoonmaken voor een blijvend fris resultaat

De badkamer schoonmaken is niet de meest favoriete klus van veel mensen, maar voor de levensduur van je badkamer is het wel belangrijk dat het schoonmaken van de badkamer regelmatig gebeurt. Belangrijk is dat je de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, wat extra werk en ergernis bespaart. Voor het dagelijkse onderhoud is er Sanidrõme BadkamerSchoon sanitairreiniger, waarmee de badkamer en toilet fris blijven. BadkamerSchoon is een snelwerkend reinigingsmiddel en heeft een ontvettende en licht ontkalkende werking. Door de aangename geur blijft de ruimte langdurig fris. BadkamerSchoon is alleen verkrijgbaar bij Sanidrõme.

Alle produten in dit artikel zijn verkrijgbaar bij een Sanidrõme specialist bij jou in de buurt. Vraag hier de Sanidrõme badkamerbrochure aan voor meer informatie. 

Brochure over Badkamertrend: hygiëne & comfort in de moderne badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP