Badkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

Binnenhuisarchitecten kiezen voor de kleur wit voor de badkamer. Dat maakt deze ruimte helder en royaal, wat karakteristiek is voor het hedendaagse badkamerontwerp.

'Soft-Edge' trend voor de badkamer

Bij het witte badkamerontwerp wordt bewust gekeken naar de vormgeving van de verschillende badkamer-producten. De 'Soft-Edge' vormtaal is al een trend in de woonwereld en laat zich ook prachtig naar de badkamer vertalen. De vloeiende vormen met zachte contouren zijn in het interieur zichtbaar in trendy meubels, stoelen, verlichting en ook bijvoorbeeld hifi-installaties. Nu zien we ze terug in de badkamer in combinatie met sanitair producten in uitbundig glanzend chroom- of ingetogen matuitvoering. Voeg daar enkele houten accessoires en planten aan toe en je hebt een droombadkamer.

We zetten hieronder een aantal producten voor je op een rij, die perfect passen in deze trend.

Onder de wastafel valt de sifon Eleganta 1 van Viega op met zacht-geometrische vormen en hoekkranen die naadloos aansluiten op de lijnvoering. #wastafel #sifon #badkamer #viega

Onder de wastafel met ronde hoeken, valt de sifon Eleganta 1 van Viega op met zacht-geometrische vormen en hoekkranen die naadloos aansluiten op de lijnvoering. Lees hier meer >>

Wastafel met Viega afvoerplug #badkamerontwerp #viega #wastafel

Ook boven de wastafel worden design en functie nauwkeurig doorgezet: de ronde afdekking van de afvoer sluit harmonisch aan op de vorm van de wastafel. Een lichte aanraking volstaat om de afvoer te sluiten en te openen. Meer over de afvoerpluggen van Viega >>

Viega Advantix douchegoot #douche #douchegoot #badkamer #inloopdouche

De Advantix-douchegoot van Viega vormt een fraaie uitbreiding op de nieuwe stijlrichting. Bekijk meer >>

Viega bedieningsplaat Visign for More 105 toilet #badkamer #toilet #viega

De bedieningsplaten Visign for More 105 staan synoniem voor het nieuwe Soft-Edge design. Kenmerkend voor de nieuwe wc-bedieningsplaat zijn de afgeronde hoeken, de hoogwaardige materialen en het opmerkelijke en fraaie designelement in de vorm van een ingefreesde gleuf. Deze verdeelt de bedieningsplaat in een groot en klein vlak en geeft daarmee direct de functie aan: het grote rechtervlak voor een volledige spoeling, het kleinere linkervlak voor een waterbesparende deelspoeling.
Hoogwaardige materialen zoals glas en aluminium benadrukken het nieuwe lijnenspel. Tegelijkertijd vormen ze de basis voor een langdurige kwaliteit en de beste hygiënische omstandigheden in het dagelijks gebruik.

Witte badkamer volgens de laatste woontrends met producten van Viega #badkamer #badkamerinspiratie #inloopdouche #viega

De grote inloopdouche is uitgevoerd met een douchegoot met rooster van mat roestvast staal. Zowel het rooster als de goot maken deel uit van het Advantix douchegoot-programma van Viega. Net als de wc-bedieningsplaat zijn ook hier de ronde contouren consequent doorgezet. Een mooi geheel!

Meer mooie producten voor een trendy badkamer en toilet bekijken? Klik hier >>

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen