pinterest
Badkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

Badkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

Binnenhuisarchitecten kiezen voor de kleur wit voor de badkamer. Dat maakt deze ruimte helder en royaal, wat karakteristiek is voor het hedendaagse badkamerontwerp.

'Soft-Edge' trend voor de badkamer

Bij het witte badkamerontwerp wordt bewust gekeken naar de vormgeving van de verschillende badkamer-producten. De 'Soft-Edge' vormtaal is al een trend in de woonwereld en laat zich ook prachtig naar de badkamer vertalen. De vloeiende vormen met zachte contouren zijn in het interieur zichtbaar in trendy meubels, stoelen, verlichting en ook bijvoorbeeld hifi-installaties. Nu zien we ze terug in de badkamer in combinatie met sanitair producten in uitbundig glanzend chroom- of ingetogen matuitvoering. Voeg daar enkele houten accessoires en planten aan toe en je hebt een droombadkamer.

We zetten hieronder een aantal producten voor je op een rij, die perfect passen in deze trend.

FotoBadkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

Onder de wastafel met ronde hoeken, valt de sifon Eleganta 1 van Viega op met zacht-geometrische vormen en hoekkranen die naadloos aansluiten op de lijnvoering. Lees hier meer >>

FotoBadkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

Ook boven de wastafel worden design en functie nauwkeurig doorgezet: de ronde afdekking van de afvoer sluit harmonisch aan op de vorm van de wastafel. Een lichte aanraking volstaat om de afvoer te sluiten en te openen. Meer over de afvoerpluggen van Viega >>

FotoBadkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

De Advantix-douchegoot van Viega vormt een fraaie uitbreiding op de nieuwe stijlrichting. Bekijk meer >>

FotoBadkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

De bedieningsplaten Visign for More 105 staan synoniem voor het nieuwe Soft-Edge design. Kenmerkend voor de nieuwe wc-bedieningsplaat zijn de afgeronde hoeken, de hoogwaardige materialen en het opmerkelijke en fraaie designelement in de vorm van een ingefreesde gleuf. Deze verdeelt de bedieningsplaat in een groot en klein vlak en geeft daarmee direct de functie aan: het grote rechtervlak voor een volledige spoeling, het kleinere linkervlak voor een waterbesparende deelspoeling.
Hoogwaardige materialen zoals glas en aluminium benadrukken het nieuwe lijnenspel. Tegelijkertijd vormen ze de basis voor een langdurige kwaliteit en de beste hygiënische omstandigheden in het dagelijks gebruik.

FotoBadkamerontwerp van binnenhuisarchitecten: helder & royaal

De grote inloopdouche is uitgevoerd met een douchegoot met rooster van mat roestvast staal. Zowel het rooster als de goot maken deel uit van het Advantix douchegoot-programma van Viega. Net als de wc-bedieningsplaat zijn ook hier de ronde contouren consequent doorgezet. Een mooi geheel!

Meer mooie producten voor een trendy badkamer en toilet bekijken? Klik hier >>

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen